Δ. Μακεδονία – Αν. Πάτσης: «Όλοι οι νομοί να μπουν στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης»

Δ. Μακεδονία – Αν. Πάτσης: «Όλοι οι νομοί να μπουν στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

«Όλοι  οι Νομοί της Δυτικής Μακεδονίας είναι εξαρτημένοι μεταξύ τους και έτσι έπρεπε να συμπεριληφθούν και στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης και όχι κατά το δοκούν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη γιατί στο σχέδιο αυτό μένουν εκτός οι Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Καστοριάς.

Ο κ. Πάτσης πρόσθεσε ότι για το θέμα αυτό είχε στείλει επιστολή στον κ. Κασαπίδη, αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιο, με την οποία ζητούσε να συμπεριληφθεί και η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών στο Σχέδιο, γιατί όπως τόνισε «όλα τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξαν αρνητικές επιπτώσεις εξαιτίας της δραστηριότητας της ΔΕΗ, με το αυξημένο ΑΕΠ που εμφάνιζε η Δυτική Μακεδονία».

«Ελπίζω ότι και την ύστατη στιγμή θα συμπεριληφθούν στο Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης και οι νομοί Γρεβενών και Καστοριάς γιατί διαφορετικά θα καταδικαστούν σε ανέχεια, φτώχια, ανεργία και μαρασμό», κατέληξε ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος επέρριψε ευθύνες, τόσο στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη όσο και στον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιο, γιατί αποκλείστηκε η περιοχή και από το επιπλέον ποσοστό του 10% για το πρόγραμμα «Εξοκονομώ-Αυτονομώ».

 

 

Μάκης Νασιάδης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida