Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Αποκατάσταση των φθορών στο σιντριβάνι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας. Εργασίες αποκαταστάσεων και καλλωπισμού των σιντριβανιών στο παλιό πάρκο και στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Αποκατάσταση των φθορών στο σιντριβάνι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αποκατάσταση των φθορών στο σιντριβάνι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας. Εργασίες αποκαταστάσεων και καλλωπισμού των σιντριβανιών στο παλιό πάρκο και στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Αποκαταστάθηκαν από τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας οι φθορές που δημιουργήθηκαν από αγνώστους, την προηγούμενη εβδομάδα, στο σιντριβάνι που βρίσκεται δίπλα από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, το οποίο είχε τεθεί εκτός λειτουργίας επειδή δεν λειτουργούσε η ανακύκλωση του νερού.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκαταστάσεων φθορών και βλαβών καθώς και καλλωπισμού, στα σιντριβάνια που βρίσκονται στο παλιό πάρκο και στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα τα συνεργεία του δήμου ολοκλήρωσαν τις εξής εργασίες :

Σιντριβάνι Παλαιού πάρκου.

Καθαρισμός λεκάνης σιντριβανιού με πιεστικό μηχάνημα για αφαίρεση άλγης και ξένων σωμάτων, έλεγχος και αποκατάσταση των φθαρμένων σωληνώσεων και ακροφυσίου, περισυλλογή ακαθαρσιών και άλγης, πετρών και ξύλων. Αποκατάσταση δύο διαρροών εντός και εκτός της λεκάνης του σιντριβανιού, αποξήλωση παλαιών καλωδιώσεων και βαφή της λεκάνης.
Σιντριβάνι Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Καθαρισμός λεκάνης σιντριβανιού με πιεστικό μηχάνημα για αφαίρεση άλγης και ξένων σωμάτων, έλεγχος και αποκατάσταση των φθαρμένων σωληνώσεων και ακροφυσίου, περισυλλογή ακαθαρσιών και άλγης, πετρών και ξύλων. Βαφή της λεκάνης, τοποθέτηση χλωρίου και ειδικού συμπυκνωμένου αποσμητικού αρώματος στην πληρωμένη από νερό λεκάνη.

Σιντριβάνι κεντρικής πλατείας.

Καθαρισμός λεκάνης σιντριβανιού με πιεστικό μηχάνημα για αφαίρεση άλγης και ξένων σωμάτων, πετρών και ξύλων, έλεγχος και αποκατάσταση των φθαρμένων σωληνώσεων, τοποθέτηση φίλτρου για την περισυλλογή ακαθαρσιών και άλγης . Βαφή της λεκάνης, τοποθέτηση χλωρίου και ειδικού συμπυκνωμένου αποσμητικού αρώματος στην πληρωμένη από νερό λεκάνη.

Κατόπιν των πραγματοποιηθέντων εργασιών τα συγκεκριμένα σιντριβάνια λειτουργούν πλέον χωρίς προβλήματα και η εικόνα τους συμβάλλει στην προσπάθεια εξωραϊσμού των δημόσιων κοινόχρηστων χώρων της πόλης.

Ανάλογες εργασίες συντηρήσεων, αποκατάστασης φθορών και καλλωπισμού πάρκων, θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία της Πτολεμαΐδας καθώς και των Κοινοτήτων, στο πλαίσιο προγραμματισμένων παρεμβάσεων και σχεδιασμού, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εικόνας των χώρων πρασίνου και την αισθητική αναβάθμιση του Δήμου Εορδαίας

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida