Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ανοιχτή επιστολή για την παρουσία της ΧΑ στα τοπικά ΜΜΕ

Aναγνωστης του eordaialive : Προσοχή στους γονείς - Ένα αμάξι-φορτηγάκι, χρώματος άσπρου σταμάτησε το παιδί λέγοντας "Έλα εδώ να σου πω κάτι" και εκείνο έφυγε τρέχοντας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Λίγες μέρες μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και μετά τη, σοκαριστική για το δημοκρατικό κόσμο, είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο, έστειλα τότε μια ανοιχτή επιστολή στα Νέα της Φλώρινας, προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσω για το ότι η μόνη θέση που αρμόζει στη ΧΑ είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η δημοσίευση εκείνης της επιστολής στη φιλόξενη σελίδα των Νέων της Φλώρινας, συνοδεύτηκε από έναν οχετό ύβρεων και απειλών από οπαδούς και «συνοδοιπόρους» της ομοϊδεάτες εθνικιστές. Πάνω από δέκα ήταν τα post των οργισμένων ακροδεξιών «συντοπιτών» μας, οι οποίοι έβριζαν, προκαλούσαν και απειλούσαν προσωπικά.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν, η εγκληματική δράση των νεοναζί δικαίωσε τους φόβους που εκφράζονταν σ’ εκείνη την επιστολή. Αναρρωτιέμαι αν παραμένουν εξίσου διαπρύσιοι οι οπαδοί της νεοναζιστικής συμμορίας και οι «πατριώτες» υπερασπιστές της.

Οκτώ χρόνια και πλέον μετά και με την εγκληματική και δολοφονική δράση των μαχαιροβγαλτών της Χ.Α. να δικαιολογεί απολύτως την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου (κατά τη γνώμη του γράφοντος, η ναζιστική ιδεολογία συνιστά από μόνη της εγκληματική ιδεολογία μίσους ενάντια σε κάθε ανθρώπινη ιδιότητα), θεωρούμε ελάχιστη κίνηση αυτοκριτικής το να κατέβουν όλα τα μισαλλόδοξα κείμενα, όλες οι ανακοινώσεις της εγκληματικής, και με δικαστική βούλα πλέον, Χ.Α. από τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς και όλων των «συγκοινωνούντων» μαζί της ακροδεξιών ομάδων της «δεξιάς πολυκατοικίας», όπως ενσυναίσθητα καλεί και το kozani.tv.

Ας φροντίσουμε έγκαιρα για το ξερίζωμα του απόλυτου κακού, που εκπροσωπεί η εγκληματική ναζιστική και εθνικιστική ιδεολογία και πράξη από το σώμα της κοινωνίας πριν να είναι αργά.

Με αξιοπρέπεια

                                                                                       Μουρουζίδης Παύλος

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida