Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Δυτική Μακεδονία: Σε πλήρη εξέλιξη το έργο κατασκευής φοιτητικών εστιών

Δυτική Μακεδονία: Σε πλήρη εξέλιξη το έργο κατασκευής φοιτητικών εστιών
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Επίσκεψη κλιμακίου στελεχών με στόχο την πρόοδο στην υλοποίηση του έργου κατασκευής φοιτητικών εστιών στη Δυτική Μακεδονία μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξης Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα), πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Το κλιμάκιο αποτελούνταν από στελέχη της Γενικής Γραμματείας ΣΔΙΤ του Υπουργείου Οικονομικών και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης καθώς και Χρηματοοικονομικών, Τεχνικών και Περιβαλλοντικών-Κοινωνικών Συμβούλων.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης καθηγητή κ. Γεώργιο Ιορδανίδη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης κ. Κωνσταντίνο Δάρδα και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος. Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής κ. Θεόδωρος Θεοδουλίδης, χαιρέτισε τις εργασίες και ενημέρωσε τους επισκέπτες για το κτηριολογικό πρόγραμμα του ΠΔΜ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Πραγματοποιήθηκαν 4 επιτόπιες επισκέψεις στις εκτάσεις που πρόκειται να ανεγερθούν οι φοιτητικές εστίες του ΠΔΜ σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά και Φλώρινα και αντίστοιχος αριθμός συνεδριάσεων κατά τις οποίες αναλύθηκε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ενώ στο τέλος οριοθετήθηκε και χρονοδιάγραμμα εργασιών. Το προσεχές χρονικό διάστημα, με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα ξεκινήσει διάλογος και διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και ενδιαφερόμενους εταίρους όπου θα παρουσιαστεί συνολικά το έργο.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...