Δεμερτζίδης Στυλιανός Πρόεδρος ΔΕΤΕΠΑ: Κύριε Ιωσηφίδη, βραβεύονται οι πράξεις, και όχι τα λόγια του αέρα!

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Επιστολή των Προέδρων του Δήμου Κοζάνης με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη στην Κοζάνη του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Δεμερτζίδης Στυλιανός Πρόεδρος ΔΕΤΕΠΑ: Κύριε Ιωσηφίδη, βραβεύονται οι πράξεις, και όχι τα λόγια του αέρα!

 

Ο κύριος Ιωσηφίδης, αντί να χαρεί όπως όλοι μας για την βράβευση που έλαβε ο Δήμος Αμυνταίου και η ΔΕΤΕΠΑ, αναζητά προσωπική αναγνώριση για την απραξία του!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το έργο των μονάδων βιομάζας και η τεράστια προσπάθεια που έγινε από το 2015 έως σήμερα, ώστε να κρατηθεί ζωντανή η Τηλεθέρμανση του Δήμου μας έχει πάρει τα εύσημα από την πολιτεία και όλους τους Δημότες.

Κύριε Ιωσηφίδη, βραβεύονται οι πράξεις, και όχι τα λόγια του αέρα! Τάζατε τηλεθέρμανση σε όλους τους οικισμούς του Δήμου, και δεν κάνατε τίποτα σε κανέναν! Γιατί, ενώ ξέρατε πολύ καλά επί της θητείας σας ότι πλησιάζει το κλείσιμο του ΑΗΣ Αμυνταίου, δεν κάνατε τίποτα για να διασωθεί η Τηλεθέρμανση; Η απάντηση πλέον είναι γνωστή σε όλους. Μήπως είχατε τις ίδιες βλέψεις για την τηλεθέρμανση όπως και για το Ξινό Νερό; Οι Δημότες πλέον, ξέρουν ποιος εργάζεται για το καλό του τόπου. Από παχιά λόγια χόρτασε ο κόσμος.

Πάντως αν επιθυμείτε σαν επιχειρηματίας, να επενδύσετε για το καλό του τόπου, μπορείτε να επιλέξετε όποιον ή οποίους οικισμούς θέλετε, και να φτιάξετε Τηλεθέρμανση. Ο Δήμος θα σας παραχωρήσει όλες τις απαιτούμενες άδειες διέλευσης και τις απαραίτητες παραχωρήσεις, και θα σταθεί αρωγός στις ιδέες σας!

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ

Δεμερτζίδης Στυλιανός

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!