Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας : Ηλιακή παρατήρηση στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας : Ηλιακή παρατήρηση στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου του 2022, ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή το φαινόμενο της μερικής ηλιακής έκλειψης, διοργάνωσε την ηλιακή παρατήρηση στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην ΖΕΠ Κοζάνης.

Μαζί με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου απολαύσαμε το αστρονομικό αυτό φαινόμενο με ειδικά ηλιακά τηλεσκόπια των μελών του συλλόγου. Η παρατήρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια. Ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο για την φιλοξενία και τους φοιτητές για την άριστη συνεργασία.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από ψηφοφορία των Δ. Σ. των αστρονομικών συλλόγων της Ελλάδας, αποφασίστηκε η ανάθεση του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας στον σύλλογο μας. Το 13ο ΠΣΕΑ θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2024 στην Κοζάνη.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας : Ηλιακή παρατήρηση στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας : Ηλιακή παρατήρηση στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας : Ηλιακή παρατήρηση στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας : Ηλιακή παρατήρηση στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας : Ηλιακή παρατήρηση στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!