Αλλάζουμε όψη με έργα υποδομών στην ύπαιθρο με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας   

Αλλάζουμε όψη με έργα υποδομών στην ύπαιθρο με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας   
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σε συνέχεια των επισκέψεων τους, στις Τοπικές Κοινότητες της Π.Ε. Κοζάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρος Χατζηζήσης, Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης Γιώργος Βαβλιάρας , Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης και Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαος Μακρυγιάννης, βρέθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες Ελάτης, Τρανοβάλτου και Μικροβάλτου όπου  παρακολούθησαν από κοντά τις εργασίες του έργου «Βελτίωση Οδικού Τμήματος Βουνάσα – Ελάτης εντός των ορίων της Π.Ε. Κοζάνης».

 

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Το έργο προϋπολογισμού 2.730.000,00 ευρώ, υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και χρηματοδοτείται κατά 85% από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και κατά 15% από το Δήμο Σερβίων.

 

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα την Τ.Κ Ελάτης, που ενώνει με ασφάλεια τις δύο μεγαλύτερες κτηνοτροφικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, αυτές του Δήμου Σερβίων και του Δήμου Δεσκάτης, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, δείχνοντας με αυτό το τρόπο το έμπρακτο ενδιαφέρον της Περιφερειακής Αρχής για τους ανθρώπους της γεωργίας και της κτηνοτροφίας ενώ η επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών στην Ελάτη, αποδεικνύει πως ο σχεδιασμός της Περιφέρειας, υλοποιώντας έργα υποδομών ακόμα και στις απομακρυσμένες Κοινότητες, ενισχύει την οικονομίας της περιοχής.

 

Σε μία δύσκολη ορεινή διαδρομή υλοποιείται ένα σπουδαίο έργο, τόνισαν οι Αντιπεριφερειάρχες, μετά τη συνάντηση που είχαν στο εργοτάξιο του έργου με τον πρόεδρο της Τ.Κ Ελάτης Ιωάννη Τσιτσόπουλο, καθώς και με τους κτηνοτρόφους και κατοίκους της Ελάτης.

 

Η Περιφερειακή Αρχή σχεδίασε, προγραμμάτισε και υλοποιεί έργα οδικών υποδομών, με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη όλων των αγροτικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των ανθρώπων της υπαίθρου.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αλλάζουμε όψη με έργα υποδομών στην ύπαιθρο με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας    Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αλλάζουμε όψη με έργα υποδομών στην ύπαιθρο με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας    Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αλλάζουμε όψη με έργα υποδομών στην ύπαιθρο με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας    Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αλλάζουμε όψη με έργα υποδομών στην ύπαιθρο με στόχο την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας   

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...