Υπουργός Εσωτερικών: Τις επόμενες μέρες η Κοινωφελής εργασία

Υπουργός Εσωτερικών: Τις επόμενες μέρες η Κοινωφελής εργασία

Περιεχόμενο

Τις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμη η προκήρυξη του υπουργείου Εργασίας για 35.000 θέσεις σε κοινωφελή εργασία δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο Υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε επίσης την προκήρυξη που έχει δημοσιευθεί , για τις περίπου 3000 θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και είπε ότι στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμη και η προκήρυξη του υπουργείου Εργασίας για 35.000 θέσεις σε κοινωφελή εργασία

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !