Προκήρυξη για ΕΠ.ΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό - Ηλεκτρονικά η υποβολή αίτησης

Προκήρυξη για ΕΠ.ΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό – Ηλεκτρονικά η υποβολή αίτησης

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Προκήρυξη για ΕΠ.ΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό – Ηλεκτρονικά η υποβολή αίτησης

Την πλήρωση 52 θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) ανδρών – γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής (Β/ΝΟΣ) στο Πολεμικό Ναυτικό προκήρυξε το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας.

Οι υποψήφιοι-ες που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, θα τοποθετηθούν σε πολεμικά πλοία, ναυτικά νοσοκομεία και μονάδες – υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών

Οι ενδιαφερομενοι-ες πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την προβλεπόμενη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση , η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά με μεταφόρτωσή τους (upload) σε ψηφιακή μορφή (pdf). Η αίτηση υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός (1) μηνός από τη δημοσίευση της προκήρυξης, μέσω σχετικής μηχανογραφικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://epop.hellenicnavy.gr.

Από τις διατάξεις της προκήρυξης κατά το παρόν στάδιο δεν προκαλείται πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση του προυπολογισμού του ΓΕΝ , τόσο για το έτος 2022, όσο και για τα επόμενα έτη (2023- 2025) του ισχύοντος ΜΠΔΣ 2022- 2025, του ν. 4813/2021, και συνεπώς δεν επηρεάζονται τα ανώτατα όρια πιστώσεων αυτού, αανφέρεται σχετικά.

Η προκήρυξη που εκδόθηκε στις 26 Απριλίου αναρτήθηκε σήημερα στη Διαύγεια (ώρα 10:31:55 π.μ.)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida