Ολόκληρο το Προεδρικό Διάταγμα για τις προσλήψεις Ειδικών Φρουρών

Περιεχόμενο

Πήρε  ΦΕΚ (δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) το απαραίτητο Προεδρικό Διάταγμα για την προκήρυξη πρόσληψης Ειδικών Φρουρών.

Το Προεδρικό Διάταγμα 86 φέρει την υπογραφή του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, έχει αριθμό φύλλου 129 και ημερομηνία 2 Αυγούστου2019.

Σύμφωνα με αυτό, δημιουργούνται 1.115 οργανικές (μόνιμες) θέσεις Ειδικών Φρουρών.

Η δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος ανοίγει το δρόμο για την έκδοση της προκήρυξης.

Άλλωστε, το άρθρο 3 αναφέρει με σαφήνεια: “Στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναθέτουμε την… εκτέλεση του παρόντος διατάγματος“.

 

 

Δείτε το έγγραφο

 

 

 

πηγή

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !