Εγκρίθηκε η πρόσληψη 15.495 σχολικών καθαριστριών

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 15.495 σχολικών καθαριστριών

Περιεχόμενο

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 15.495 σχολικών καθαριστριών

Εγκρίθηκε η πρόσληψη 15.495 σχολικών καθαριστριών από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη προκειμένου να διασφαλιστούν έγκαιρα οι συνθήκες ατομικής και δημόσιας υγιεινής στα σχολικά κτίρια.

Πώς θα γίνουν οι προσλήψεις

Το προσωπικό καθαριότητας θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στους δήμους όλης της χώρας. Η κατανομή του έγινε με την περυσινή εξορθολογισμένη μέθοδο, στη βάση διασταυρωτικών στοιχείων, τα οποία ελήφθησαν από το υπουργείο Παιδείας και τους δήμους, αναφορικά με το συνολικό εμβαδό της, προς καθαρισμό επιφάνειας των σχολικών κτιρίων.

Με αυτήν τη μέθοδο υπολογίστηκε η κάλυψη των πραγματικών αναγκών καθαριότητας σε ανθρωποώρες και αντιστοιχίστηκε με την ορθή κατανομή των αναγκαίων ποσών, τα οποία, στο σύνολό τους, ανέρχονται περίπου στα 85.000.000 ευρώ.

Η ανάρτηση Οικονόμου  για τις προσλήψεις καθαριστριών 

Ανάρτηση για τις προσλήψεις καθαριστριών έκανε σήμερα στο twitter ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου, «περίπου 15,5 χιλιάδες καθαρίστριες με δαπάνη 85 εκατ. ευρώ προσλαμβάνονται για τη νέα σχολική χρονιά προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρως η δημόσια υγιεινή στα σχολικά κτίρια».

«Με σχέδιο η κατανομή τους ακολουθεί την περσινή εξορθολογισμένη μέθοδο», συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό tweet 

 

Γιάννης Οικονόμου

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !