ΑΣΕΠ 15Κ/2017: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα 305 θέσεων ΠΕ στον ΟΑΕΔ

ΑΣΕΠ: Πώς αποδεικνύονται πτυχία, ξένες γλώσσες, πιστοποιητικά και εμπειρία στις προκηρύξεις

Περιεχόμενο

Εκδόθηκαν πριν λίγο τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 15Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 34/20-10-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων πέντε (305) θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – ΟΑΕΔ (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης)

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 30 Ιουνίου 2018 έως και την πάροδο της 9ης Ιουλίου 2018, ημέρας Δευτέρας.

Προσωρινός Πίνακας Διοριστέων

Προσωρινός Πίνακας Απορριπτέων

Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !