Πτολεμαΐδα: 22 μαθητές τμήματος του 3ου Γυμνασίου σε καραντίνα

Πτολεμαΐδα: 22 μαθητές τμήματος του 3ου Γυμνασίου σε καραντίνα

Περιεχόμενο

Κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή του Γ1 τμήματος στο 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν από σήμερα Τρίτη σε καραντίνα οι εικοσιδύο συμμαθητές του και να παραμείνουν στα σπίτια τους για δεκατέσσερις ημέρες.

Τον Διευθυντή του Σχολείου Θεοδόση Βόιτσε ενημέρωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο πατέρας του μαθητή, καθώς διαγνώστηκε θετική στον covid-19 η σύζυγος του, εργαζόμενη στη ΔΕΥΑΕ και στη συνέχεια και ο ίδιος, υπάλληλος επίσης στην ίδια επιχείρηση, με αποτέλεσμα ο 15χρονος από την περασμένη Παρασκευή να απέχει από τα μαθήματα του.

Άμεσα έγινε απολύμανση του Σχολείου, ενημερώθηκαν οι γονείς των μαθητών του εν λόγω τμήματος και ελήφθησαν όλα τα αναγκαία μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Μαίρη Κεσκιλίδου

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !