Πώς οι Συριζαίοι βλέπουν το τυρί και ποτέ τη φάκα

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Πώς οι Συριζαίοι βλέπουν το τυρί και ποτέ τη φάκα
Είναι προφανές ότι αν ένα κόμμα έχει λόγους να ανησυχεί ότι μπορεί να βρεθεί μπλεγμένο σ’ αυτή την ζοφερή υπόθεση, είναι η ΝΔ.

Η ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού, είναι προς το παρόν υπόθεση του αστυνομικού δελτίου. Πολιτική θα είναι αν διαπιστωθούν πολιτικές παρεμβάσεις από την κυβερνητική πλευρά. Όπως στις υποθέσεις Λιγνάδη, Φουρθιώτη κλπ.

Ωστόσο είναι προφανές ότι αν ένα κόμμα έχει λόγους να ανησυχεί ότι μπορεί να βρεθεί μπλεγμένο σ αυτή την ζοφερή υπόθεση είναι η ΝΔ. Το κτήνος ήταν μέλος της και είχε τον αέρα της εξουσίας της.

Οι πιο προχωρημένοι στα επικοινωνιακά από την κυβέρνηση , αναζητούσαν τρόπο να πετάξουν αυτή την καυτή και βρόμικη μπάλα στην εξέδρα. Και τους την προσέφεραν στο πιάτο οι Συριζαίοι, με την αμετροέπεια και τη σπουδή τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δικαίωμά τους να κάνουν αντιπολίτευση αλλά όλα θέλουν τον τρόπο τους.

Γάτος ο Θεωδωρικάκος άρπαξε τις πρώτες δηλώσεις Σπίρτζη και πήγε αλλού τη συζήτηση. Έκανε πάσα στον ασύδοτο Άδωνι, που ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του.

Άρχιζε να βρίζει ελεεινά, σαν άξεστος καραγωγέας την αξιωματική αντιπολίτευση: «Πιο άθλιο και βρωμερό κόμμα δεν έχει υπάρξει στην ιστορία του τόπου. Είναι βρωμεροί οι άνθρωποι». Εξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν.

Μιλάει ως εκπρόσωπος του κόμματος που διαχρονικά ψεκάζει την ατμόσφαιρα με κάψουλες μπόχας. Αλλά μην περιμένετέ να τον μαζέψει ο «αστός» και καλοαναθρεμμένος Μητσοτάκης.

Δεν το επιτρέπει το σχέδιο: να προκαλούν τους αδαείς Συριζαίους, και να πιάνονται από αυτά που λένε, ώστε να μη μιλάνε για τα άλλα, από τα οποία δε ξέρουν τις τους ξημερώνει.

Τη δουλειά τους κάνουν. Έτσι ξέρουν να πολιτεύονται. Ότι σ αυτή την υπόθεση μυγιάζονται υπερβολικά, μένει να δούμε πού θα βγάλει…

Το θέμα είναι αν υπάρχει στην Κουνδούρου κανένας που να καταλαβαίνει για να εκπαιδεύσει τους Συριζαίους να μην τσιμπάνε σε ότι δόλωμα τους ρίχνουν. Υπάρχει το τυρί, αλλά υπάρχει και η φάκα

Γ. Λ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!