Επιμένει ο Καραμανλής να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Επιμένει ο Καραμανλής να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Επιμένει ο Καραμανλής να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές


Τι λέει γόνος πολιτικής οικογένειας για τον Κώστα Καραμανλή.

Μύλος στην πιάτσα με τις διαρροές λίστας ονομάτων που παρακολουθούσε παράνομα το Μέγαρο Μαξίμου. Από τη στιγμή που η λίστα περιήλθε στα χέρια του «Documento», συντάκτες της εφημερίδας άρχισαν χτες από το πρωί να τηλεφωνούν σε όσους συμπεριελάμβανε ο κατάλογος και τους έθεταν το ερώτημα εάν γνώριζαν ότι τους παρακολουθούσε το Μαξίμου. Οι περισσότεροι από τους παρακολουθούμενους αν και ιδεολογικά ανήκουν στην Δεξιά παράταξη, ξεχείλισαν από οργή.

Πολιτικός γόνος έλεγε, χτες, σε γνωστό στέκι επί της Σέκερη, ότι σε συνάντηση που είχε με τον Κώστα Καραμανλή τον διαβεβαίωσε ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές διότι σε μεγάλα θέματα όπως είναι το σκάνδαλο των υποκλοπών, η σιωπή που επιβάλλεται στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας, μετατρέπεται σε συνενοχή!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο πολιτικό γόνο, η εκτίμηση του Καραμανλή είναι ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί το δίκτυο των παρακολουθήσεων και το οποίο θα καταλήγει στο εξής ένα πρόσωπο: Τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δεν χρειάζεται να μας το πει ο γόνος ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια Καραμανλή για τις υποκλοπές. Φρόντισε να το εκφράσει ο ίδιος στα Ανώγεια πριν από περίπου έναν μήνα.

Δ. Β.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!