Οι Βουλευταί της Ν.Δ στον Νομό Κοζάνης Και ο Γαλιλαίος (Galileo Galilei 1564 –1642)

ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΞΑΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΕΠΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΟΙ Βουλευταί της Ν.Δ στον Νομό Κοζάνης Και ο Γαλιλαίος (Galileo Galilei 1564 –1642)

 

Συγγράφει ο Πολιτίδης Χρήστος

 

Με τον όρο Αδράνεια, στη Φυσική, ονομάζεται η χαρακτηριστική ιδιότητα των σωμάτων να αντιστέκονται στην οποιαδήποτε μεταβολή της κινητικής τους κατάστασης:

«Έτσι όταν οι δυνάμεις που ασκούνται σε ένα σώμα αλληλοαναιρούνται, τότε το σώμα αν δεν έχει ταχύτητα θα παραμείνει ακίνητο. Η παραπάνω αρχή της αδράνειας διατυπώθηκε αρχικά από τον Γαλιλαίο».

Εφαρμόζεται δέ και στην πολιτική, στην ανάλυση πολιτικών συμπεριφορών.

Αδρανείς λοιπόν οι βουλευταί του Νομού μας, “εμμονικά παραμένοντες σε διαρκή πολιτική αδράνεια”. Στην περιοχή μας ασκούνται δυνάμεις συνεχώς στην κοινωνία που την φτωχοποιούν, στις δυνάμεις αυτές βρίσκονται οι επιλογές της κυβέρνησης για τον αφανισμό της ΔΕΗ και οι Βουλευταί αποτελούν φιλοθεάμων κοινό.

Αμέριμνοι τοποθετούνται επί παντός του επιστητού , συζητούν για τις μέλισσες, αναρτούν κείμενα ανούσια να δικαιολογήσουν την απραξία τους και παρακμάζουν και αυτοί και ο νομός Κοζάνης, με την ακινησία τους, η αδράνεια τους είναι η αιτία φτωχοποίησης της οικονομίας του Νομού Κοζάνης.

Γλυκύς και βαθύς ο ύπνος, ίσως εμπεριέχει και «ερωτικά όνειρα εξουσίας» σε όλες τις μορφές του ρομαντισμού!!!

Συγκεκριμένα διαβάζουμε στην: «Καθημερινή Χρύσα Λιάγγου 03.09.2020 •άρθρο με τίτλο “λιγνιτικές μονάδες η κάλυψη της ζήτησης για ηλεκτρικό ρεύμα”-  λόγο χρήσης των κλιματιστικών τα φορτία από 7,2 χιλιάδες μεγαβάτ στις 10 η ώρα το πρωί,  έφτασαν στις 2 το μεσημέρι στις 8,5 χιλιάδες μεγαβάτ. Μέχρι και τις 5 το απόγευμα η ζήτηση παρέμεινε πάνω από 8 χιλιάδες μεγαβάτ. ο ΑΔΜΗΕ επιστράτευσε τρεις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ για εφεδρεία και συγκεκριμένα τις μονάδες 1 και 3 του Αγ. Δημητρίου και τη Μεγαλόπολη 3. Στο μεταξύ, δύο ακόμη λιγνιτικές μονάδες, τη Μεγαλόπολη 4 και τη Μελίτη είχε ήδη εντάξει στο σύστημα η ΔΕΗ (με όρους αγοράς)».

Απίστευτα πράματα, συνεχίζουμε την ανάγνωση στην έγκυρη κυβερνητική Καθημερινή: «Οι μονάδες φυσικού αερίου της ΔΕΗ κάλυψαν το 19% της ζήτησης και όρισαν τιμή για τρεις ώρες στα 47,9 ευρώ η μεγαβατώρα. Οι μονάδες φυσικού αερίου ιδιωτών όρισαν τιμή επίσης για τρεις ώρες στα 72,1 ευρώ η μεγαβατώρα και οι εισαγωγές που κάλυψαν το 25% της ζήτησης όρισαν τιμή για 15 ώρες στα 55,5 ευρώ η μεγαβατώρα. Η συμμετοχή των ΑΠΕ στην κάλυψη της ζήτησης χθες ήταν 16%, ενώ σε ποσοστό 5% συνέβαλαν και τα υδροηλεκτρικά της ΔΕΗ».

Οι εξελίξεις διαψεύδουν την ορθότητα των επιλογών τους, “ουδέν ψεύδος έρπει εις γήρας χρόνου”.

Συνεχίζουμε στην πάντα έγκριτη καθημερινή: «Μέσω της διασύνδεσης με την Ιταλία πραγματοποιήθηκε χθες το 26% των εισαγωγών ρεύματος, μέσω της FYROM το 24%, της Αλβανίας το 11%, ενώ ποσοστό 7% εξυπηρετήθηκε μέσω της διασύνδεσης με την Τουρκία».

Εισάγουμε ρεύμα από τον Ισλαμοφασίστα Ερντογάν, το πληρώνουμε και στην ουσία πληρώνουμε τις σφαίρες που μας σημαδεύουν και απειλούν να μας εξοντώσουν.

O tempora o mores! “Ω καιροί, ω ήθη“.

Όταν έστειλε τους δύο γυρολόγους ο πρωθυπουργός στις αρχές του Έτους, τους κυρίους Χατζηδάκη και Άδωνη, τους “απάτριδες, παρενδεδυμένους με την μάσκαρα του ψευδεπίγραφου εθνικισμού” ήτο παροιμιώδης η χλιαρή στάση του κομματικού μηχανισμού της Ν.Δ., στο σύνολο του και φυσικά μετά το πέρας της εκδηλώσεως ούτοι, ήτο εναγκαλισμένοι συνδαιτημόνες.

Κύριοι βουλευταί, του Νομού Κοζάνης!!!! Πετά-πετά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα!!!

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Πτολεμαΐδα : Στην (άκρως επικίνδυνη) μαύρη τρύπα του υπονόμου (φωτο)
ΕΟΡΔΑΙΑ

Πτολεμαΐδα : Στην (άκρως επικίνδυνη) μαύρη τρύπα του υπονόμου (φωτο)

Στην (άκρως επικίνδυνη) μαύρη τρύπα του υπονόμου απέναντι από το Φαρμακείο της κυρίας Χατζηευστρατίου “Η Μαύρη Τρύπα της Εορδαίας”   Φυσικά, όλα σε αυτή την Πόλη τα θεωρούμε αυτονόητα. Και

Διαβάστε περισσότερα »
Eordaialive, η μαύρη τρύπα της διαφθοράς: 2 δις δολάρια η ζημιά απλών πολιτών στην Τουρκία, από πλατφόρμα κρυπτονομίσματος που χρεωκόπησε.
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

Eordaialive: – Η μαύρη τρύπα της διαφθοράς: 2 δις δολάρια η ζημιά απλών πολιτών στην Τουρκία, από πλατφόρμα κρυπτονομίσματος που χρεωκόπησε!

Σε φωτογραφία ο ιδιοκτήτης της “αγκαλιά” με τον Τσαβούσογλου (Υπ. Εξωτερικών της Τουρκίας). Μετρά ημέρες ο Ερντογάν;

Διαβάστε περισσότερα »
ΕΟΡΔΑΙΑ

Η Αγορά (Λαϊκή) του Δήμου Εορδαίας – Παρατηρητήριον συμπεριφορών-τιμών και ποιότητος των προϊόντων

Πολύ μαύρη τρύπα   10 Φεβρουαρίου σήμερα, καιρός με ψιλοπροβληματάκια, βρισκόμαστε πλέον στην επεκτεινόμενη αγορά επί της Πόντου και επί της Βασιλίσσης Σοφίας, φυσικά και επί Εθνικής Αντιστάσεως και Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα »
Ο κύριος Πλακεντάς και τα παραλειπόμενα της χθεσινής συνεδρίας - Για την έξοδο απ’ το Lock-down
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Ο κύριος Πλακεντάς και τα παραλειπόμενα της χθεσινής συνεδρίας – Για την έξοδο απ’ το Lock-down

Μαύρη τρύπα Εορδαίας O κύριος Δήμαρχος, έριξε μία ρουκέτα τουλάχιστον 10 μέτρων μήκους στον κύριο Παπασωτηρίου. Μπράβο Δήμαρχε!!! Να μιλάμε επιτέλους, να γνωρίζουν οι πολίτες ολόκληρο το status-quo (υφιστάμενη κατάσταση).

Διαβάστε περισσότερα »
Τρομερή έξαρση κρουσμάτων στην Βόρεια Ελλάδα Εντοπίστηκε 1 κρούσμα (μετάλαξης) στην Πτολεμαΐδα (λέει η παρωδία Δημοσιογράφου που ονομάζεται Ευαγγελάτος)
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Τρομερή έξαρση κρουσμάτων στην Βόρεια Ελλάδα Εντοπίστηκε 1 κρούσμα (μετάλλαξης) στην Πτολεμαΐδα (λέει η παρωδία Δημοσιογράφου που ονομάζεται Ευαγγελάτος)

Μαύρη τρύπα της Εορδαίας (αηδιασμένη)   Οι Δημοσιογραφικές ανοησίες του κυρίου Εισαγγελάτου (το παρατσούκλι του είναι Ευαγγελάτος). Χθες 26/01/2021 στο Μεγκάλο Κανάλι (Mega). Φυσικά η συνέχεια και η συνέπεια των

Διαβάστε περισσότερα »
Αγαπητοί αναγνώστες του Eordaialive, σ’ αυτην την χώρα της Φαιδράς Πορτοκαλέας όλα συμβαίνουν.
ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

Αγαπητοί αναγνώστες του Eordaialive, σ’ αυτήν την χώρα της Φαιδράς Πορτοκαλέας όλα συμβαίνουν.

Διαβάζουμε λοιπόν ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό του κ Παπασωτηρίου στο facebook,  για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.   Αυτό το Νοσοκομείο μας, είναι μια θάλασσα παραγωγής ειδήσεων, κάθε ημέρα, ποτέ δεν

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida