Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Σοβαρές καταγγελίες του πρώην Δημάρχου Κοζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Πολύ στο ντούκου, νομίζω, πέρασε το άρθρο – καταγγελία του πρώην Δημάρχου Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη ο οποίος αναφέρει ότι ενώ η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των Ορυχείων Πτολεμαΐδας ΔΕΝ έχει εγκριθεί, έχει μπει σε διαβούλευση ενώ την ίδια ώρα δίνεται περιβαλλοντική αδειοδότησση για τα φωτοβολταϊκά της ΔΕΗ σε αποκατεστημένες εκτάσεις τις οποίες μάλιστα ο πρώην Δήμαρχος χαρακτηρίζει «φιλέτα».

Εκτός από τις ευθείς αιχμές προς τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ότι «δεν αντιδρά κανένας», καταφέρεται εναντίων της ΔΕΗ υπογραμμίζοντας ότι «H ΔΕΗ παρότι είναι ο «ρυπαίνων» δεν θα πληρώσει δεκάρα, αφού χρηματοδότης θα είναι Ταμείο Ανάκαμψης. Όμως οι πόροι αυτοί  (120 εκ.) θα έπρεπε να ενισχύουν παραγωγικές επενδύσεις στους λιγνιτικούς δήμους και ΟΧΙ να καλύπτουν τις υποχρεώσεις της ΔΕΗ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Ακούει κανείς ρε παιδιά ή …………..

«κάλπηΚΗ λίρα»

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...