Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας: Amber Alert

Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας: Amber Alert

Περιεχόμενο

Λίγο πολύ τα Εργατικά Κέντρα της Περιφέρειας εμφανίζουν μία άλφα δραστηριότητα είτε με κάποιες δράσεις, είτε με αναρτήσεις-αναδημοσιεύσεις (κυρίως από την ΓΣΕΕ)

Όλα τα Εργατικά Κέντρα κάτι κάνουν, με κάτι βρίσκουν να ασχοληθούν. Όλα, εκτός από ένα.

Το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας εκπέμπει μονίμως μία …απόλυτη σιγή.

Η ανεργία καλπάζει, οι μισθοί στα τάρταρα, η ανέχεια στο ζενίθ, τα παιδιά μας φεύγουν, η ακρίβεια στο ταβάνι και το εργατικό κέντρο Πτολεμαΐδας, ανύπαρκτο.

Ο θεσμός του Εργατικού Κέντρο δημιουργήθηκε και υπάρχει για κάποιους λόγους που οι εκπρόσωποί του, οφείλουν είτε να σεβαστούν ή να αποχωρήσουν αφήνοντας σε άλλους να επιτελέσουν το έργο του.

Ακούει κανείς;;;;;;

 

«κάλπικη λίρα»

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
82
+1
5
+1
2

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !