Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Αναστεναγμοί, αγκομαχητά και εξιτήρια.

Αναστεναγμοί, αγκομαχητά και εξιτήρια.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Φυσάνε, ξεφυσάνε και αγκομαχούν στα γραφεία των υποψηφίων και ειδικά αυτών που όχι απλά έχουν καθυστερήσει στις ανακοινώσεις συνδυασμών και υποψηφιοτήτων αλλά βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της διερεύνησης.

Κάποιοι ακόμα «ψάχνονται» αλλά και ψάχνουν υποψηφίους, οι  οποίοι λόγω των νέων ηθών που καθιερώνουν οι συνδυασμοί (ποικιλομορφία, πολυκομματισμός) μεταπηδούν από τον έναν στον άλλο και από τον έναν βαθμό αυτοδιοίκησης στον άλλο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Αξιοσημείωτο είναι ότι Περιφέρεια και αρκετοί Δήμοι εμφανίζουν έντονα χαρακτηριστικά «αγκύλωσης» με τους «αντάρτες» να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και συνεδριάσεις οργάνων που θα δώσουν, γραμμές, κατευθύνσεις ή και … εξιτήρια.

«κάλπηΚΗ λίρα»

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...