Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek voltetors butterflys ptolemaida

Απάντηση της Αθηνάς Τερζοπούλου σε σχόλιο του eordaialive.gr

2λ ανάγνωσης
Αθηνά Τερζοπούλου: Τα παραλειπόμενα της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, με τον Πρόεδρο και τους Υποπροέδρους του. Ο κακός χαμός! 

Απάντηση της Αθηνάς Τερζοπούλου στο eordaialive

“Διάβασα σχόλια στον ηλεκτρονικό σας τύπο για το ανωτέρω θέμα, σε σχέση και με την στάση της παράταξής μας.

Επειδή επίκειται η δημοσίευση στο you tube από το κανάλι του Δήμου, της σχετικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και θα μπορούσε ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει μια εικόνα από τις τοποθετήσεις μας, κρίνουμε πως πρέπει πριν από κάθε απάντηση μας ,να δημοσιευτεί πρώτα η συγκεκριμένη συνεδρίαση, λαμβάνοντας βέβαια υπ’ όψιν ότι κατόπιν υπόδειξης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , οι τοποθετήσεις μας δεν έπρεπε να ξεπερνούν τα 5 λεπτά”.

 Με Τιμή Αθηνά Τερζοπούλου

 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Αθηνά Τερζοπούλου (την επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως), διά την απάντηση που έδωσε στο Eordaialive, μετά από σκληρή κριτική που της κάναμε για την στάση της παρατάξεως της, στο θέμα που αφορούσε την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών επί του Όρους Βερμίου.

Την ευχαριστούμε και για ένα ακόμη λόγο, δεν παρεξηγήθηκε όπως ο “καλύτερος Δήμαρχος όλων των εποχών”, ούτε και οργάνωσε τάγματα λεκτικής εφόδου στα social media εναντίον μας, μπήκε στον κόπο και κατέθεσε το πρακτικό που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει από κανάλι του Δήμου Εορδαίας στο you tube.

Την ύπαρξη κάποιου τέτοιου δικτυακού χώρου, την αναζητήσαμε επανειλημμένα στην επίσημη σελίδα του Δήμου Εορδαίας, κοιτάξτε την φωτογραφία από copy paste.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Απάντηση της Αθηνάς Τερζοπούλου σε σχόλιο του eordaialive.gr

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Απάντηση της Αθηνάς Τερζοπούλου σε σχόλιο του eordaialive.gr

Όταν μπεις να αναζητήσεις την επίσημη σελίδα του Δήμου Εορδαίας στο διαδίκτυο, θα φιγουράρουν πολλές μαζί, Βρυζίδου, Τζιούμαρης, αυτό ονομάζεται “φαινόμενο πολιτικού αυτοερωτισμού με πολλαπλούς οργασμούς”.

Μία πρέπει να είναι η σελίδα, η επίσημη του Δήμου Εορδαίας και να μην ανήκει σε κανέναν, μέσω αυτής να ενημερωνόμαστε Πολίτες και Δημοσιογράφοι.

Η εποχή με την παρακολούθηση δια ζώσης των Δ.Σ. το καταλαβαίνετε είναι πλέον παρελθόν.

Υ.Γ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση από το Λινκ που κατέθεσε στο eordaialive η κυρία Τερζοπούλου. https://www.youtube.com/watch?v=6mHnKv1EqCI&feature=youtu.be

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα τοποθετηθούμε, επί των τοποθετήσεων όλων, σύντομα.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
1 Σχόλιο
  • Έπραξε το αυτονόητο, όπως οφείλουν όλοι να πράξουν.
    .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *