27 Μαΐου 2020
Επιστολή αναγνώστη για την έλευση μεταναστών στην Αιανή : Μην κάνετε τους δημότες σας, δεύτερους πολίτες, στον ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!!- Αν ήμουν στη θέση σας, ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!
Επικαιρότητα

Πτολεµαΐδα: Καταγγελία αναγνώστη για απρεπη συμπεριφορά υπαλλήλου στα ΚΕΠ

Καλησπέρα σας,
δεν συνηθίζω να βάλλω κατά των δημοσίων υπαλλήλων αλλά υπάρχουν περιπτώσεις οι οποίες δεν πρέπει να μένουν ασχολίαστες.
Ηλικιωμένη κυρία 70+ συνταξιούχος από το εξωτερικό προσήλθε στο ΚΕΠ για μια βεβαίωση που πρέπει να στείλει στον ασφαλιστικό φορέα της και του συζύγου της.Επειδή τυγχάνει να είναι η μητέρα μου και ξέρω ότι πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος σαράντα χρόνια στο εξωτερικό δεν είχε μάτια και αυτιά κλειστά, ότι θετικό ήταν να κρατήσει από την παρουσία της στο εξωτερικό το αφομοίωσε και διαπαιδαγωγήθηκε κατάλληλα.

Με αποτέλεσμα να είμαι σίγουρος για την κόσμια συμπεριφορά της.
Η αντιμετώπιση της υπαλλήλου, Μ. Μ.  λέγεται προς την μητέρα μου ήταν απαράδεκτη και προκλητική. Θα σας πω μόνο το εξής , έφτασε στο σημείο να της πει : Γιατί ήρθατε στην Ελλάδα;

Στην Γερμανία δεν έχετε απαιτήσεις…και λοιπά αστεία.
Η συγκεκριμένη κυρία είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα Έλληνα πτυχιούχου, αν έχει βέβαια,  που αποδεικνύει ατράνταχτα πως μια όποια εξιδίκευση μέσω ενός πτυχίου δεν συνεπάγεται και την απαιτούμενη μόρφωση ενός ανθρώπου.

Ο φορέας Κ.Ε.Π αν δεν κάνω λάθος λέγεται Κέντρο ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗΣ πολιτών.
Μαζέψτε τους επιτέλους…
Αυτή τη φορά η συγκεκριμένη κυρία πούλησε πνεύμα,  που δεν έχει βέβαια σε μια ηλικιωμένη κυρία…αν, ρωτάω υποθετικά απέναντι της ήταν κάποιος νεότερος και ευέξαπτος και ξέφευγε η κατάσταση ποιός θα έφταιγε; Ο προκατειλημμένος κατά των δημοσίων υπαλλήλων ελληνικός λαός;
Μαζέψτε τους επιτέλους…
Με εκτίμηση
Χατζηλιάδης Η Νικόλαος

8 Σχόλια

Χατζηλιάδης Η Νικόλαος 11 Νοεμβρίου 2019 at 20:18

Κύριε Γεωργιάδη όπως είπα από την αρχή της αντιπαράθεσης αυτής, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς επειδή η υπάλληλος δεν προχώρησε παράνομα στην έκδοση της βεβαίωσης αλλά εξ’ αιτίας της συμπεριφοράς της π.χ γιατί ήρθατε στην Ελλάδα και άλλα πολλά.
Το ποιός επιστρέφει στη χώρα του ή όχι και τι έκανε και δεν έκανε στο εξωτερικό αφορά αυτόν και μόνο αυτόν.
Έχουμε εξάλλου και υπουργείο αρμόδιο και προξενικές αρχές της χώρας μας στο εξωτερικό στις οποίες απευθύνονται οι ομογενείς μας.
Η εν λόγω κυρία ας φροντίσει να περιορίσει τον ρόλο της στα απλά της καθήκοντα της απλής αυτής δουλειάς που της έχουν αναθέσει και τίποτα άλλο.
Καλή ισας εύχομαι στο έργο σας.
Χατζηλιάδης Η Νικόλαος.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 10 Νοεμβρίου 2019 at 20:29

Τελικά το να μιλάει κανείς σήμερα για τα αυτονόητα αποτελεί είδηση .
Το πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες στο εξωτερικό αλλά και πως στην Ελλάδα, το πώς συμπεριφέρονται οι πολίτες στο εξωτερικό και πως στην Ελλάδα, είναι γνωστό σχεδόν σε όλους μας και καλό και πρέπον θα ήταν να σταματήσει εδώ αυτή η αντιπαράθεση λόγων και σκέψεων.
Το ΚΕΠ του Δήμου μας έχει πετύχει, πάντα σε συνεργασία με τους πολίτες, τον ιδρυτικό του σκοπό …” ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και σωστή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” και οφείλω ένα ευχαριστώ και στους πολίτες μας αλλά και στους συναδελφους μου.
ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Προϊστάμενος ΚΕΠ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Χατζηλιάδης Νικόλαος 10 Νοεμβρίου 2019 at 16:51

Ο αστυνομικός έλαβε υπόψη του την αδυναμία του συζύγου και πήγε έως την οικία του όπου και διαπίστωσε πως το άτομο είναι υπαρκτό και εν ζωή….
Νιάου…. γατάκι, ε γατάκι.
Υ.Γ 500 χρόνια είναι πολλά!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 10 Νοεμβρίου 2019 at 12:36

”Στην Γερμανία και σε κάθε χώρα του πρώτου κόσμου΄΄, είμαι σίγουρος ότι η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ότι ΕΙΣΑΙ ΕΝ ΖΩΗ δίνετε, όπως έγινε και στο δικό μας Αστυνομικό τμήμα , πάντα και μόνο με φυσική παρουσία του υπογράφοντος !!

Χατζηλιάδης Νικόλαος 9 Νοεμβρίου 2019 at 23:01

Καλησπέρα και σε εσάς, πρώτων δεν είμαι φίλος σας και δεύτερον γιατί μου μιλάτε στον ενικό;
Εξηγήσετε μου επίσης τι θα πει : πάνε στη Γερμανία. Μετάφραση παρακαλώ.
Στην Γερμανία και σε κάθε χώρα του πρώτου κόσμου, που είμαι σίγουρος πως δεν έχετε πάει ότι έντυπο και αν ζητήσεις το έχεις και μάλιστα ηλεκτρονική αποστολή κατ’ οίκον… υψηλά γράμματα.
Η μητέρα μου δεν ζήτησε από την κυρία Μ.Μ παράνομη έκδοση του πιστοποιητικού αλλά ενοχλήθηκε από την αγένεια της κυρίας αυτής.
Εξάλλου πήγε στο αστυνομικό τμήμα και εξυπηρετήθηκε σε πέντε λεπτά , μάλιστα ξέχασα να τους ευχαριστήσω δημόσια για την άρτια συμπεριφορά τους.

ΚΩΣΤΑΣ 9 Νοεμβρίου 2019 at 18:58

ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ,Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ.ΓΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΕΧΡΙ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Θωμάς 9 Νοεμβρίου 2019 at 17:23

Το νόμισμα πάντα έχει δυο όψεις….

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 9 Νοεμβρίου 2019 at 14:24

Ενημερωτικά η “βεβαίωση” που ήθελε η κυρία ήταν η επικύρωση από την υπάλληλο Μ.Μ, ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ του άντρα της ότι ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ χωρίς να παραβρίσκεται αυτοπροσώπως στο ΚΕΠ. Ενημερώθηκε ότι αυτό βάσει νόμου δεν είναι δυνατόν να γίνει και σε περιπτώσεις που πολίτης δεν μπορεί να προσέλθει λόγω προβλημάτων υγείας, τότε αρμόδιο όργανο από την Αστυνομία (τηλ. 100) μεταβαίνει στην κατοικία του ενδιαφερόμενου και εξυπηρετείται άμεσα.
Ο φορέας Κ.Ε.Π σωστά λέγεται Κέντρο ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ πολιτών, αλλά και ενημέρωσης και πιστεύω ακράδαντα ότι γίνεται με το πιο σωστό και υπεύθυνο τρόπο από όλους τους υπαλλήλους .
ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Προϊστάμενος ΚΕΠ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Τα σχόλια έκλεισαν.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα