Προτάσεις : Κατάστημα Butterfly’s Perfumes στην Πτολεμαΐδα – Σας ταξιδεύει στο φανταστικό κόσμο της ομορφιάς! (βίντεο)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Κατάστημα Butterfly's Perfumes στην Πτολεμαΐδα

Το Butterfly’s Perfumes βρίσκετε στην καρδιά της Πτολεμαΐδας στον πεζόδρομο της οδού Περδίκα, που 17 χρόνια τώρα, σας ταξιδεύει στο φανταστικό κόσμο της ομορφιάς, με οδηγό εκατοντάδες eau de parfume αρώματα, ντελικάτα φυτικά καλλυντικά και σαπούνια, έλαια περιποίησης, αιθέρια έλαια,μοναδικά είδη μακιγιάζ αλλά και υπέροχες γεύσης τσαγιού από τον δρόμο του τσαγιού… Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το άγγιγμα της… πεταλούδας και να ανακαλύψετε, πάντα με τις χρήσιμες συμβουλές της Ελένης, το μυστικό ομορφιάς που θα γίνει δικό σας.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προτάσεις : Κατάστημα Butterfly's Perfumes στην Πτολεμαΐδα - Σας ταξιδεύει στο φανταστικό κόσμο της ομορφιάς! (βίντεο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προτάσεις : Κατάστημα Butterfly's Perfumes στην Πτολεμαΐδα - Σας ταξιδεύει στο φανταστικό κόσμο της ομορφιάς! (βίντεο) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Προτάσεις : Κατάστημα Butterfly's Perfumes στην Πτολεμαΐδα - Σας ταξιδεύει στο φανταστικό κόσμο της ομορφιάς! (βίντεο)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!