17 Φεβρουαρίου 2020
Αρχική Home ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πρόγραμμα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόγραμμα της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα θα παρευρίσκεται την Παρασκευή και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, ενώ την Κυριακή θα παρευρεθεί στην Κοζάνη σε εκδήλωση μνήμης για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη για την Διεθνή Έκθεση.

Το Σάββατο στις 11:30 θα περιοδεύσει στην ΔΕΘ μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα ενώ στις 13:00 θα επισκεφθεί τα περίπτερα των εκθετών από την Κοζάνη. Στις 19:30 θα παρευρίσκεται στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Τέλος, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Κοζάνη όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα