Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας – «Μεγάλες οι ελλείψεις ιατρών-Στόχος μας ένα δημόσιο, σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ». Επίσκεψη και σε Βαθύλακκο-Ροδίτη-Μεσιανή-Πετρανά

Eordaialive Team
3λ ανάγνωσης
Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας – «Μεγάλες οι ελλείψεις ιατρών-Στόχος μας ένα δημόσιο, σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ». Επίσκεψη και σε Βαθύλακκο-Ροδίτη-Μεσιανή-Πετρανά
Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και να ενημερωθεί αναλυτικά για όλα τα ζητήματα και προβλήματα του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου νοσοκομείου της Δυτικής Μακεδονίας από την αναπληρώτρια διοικητή και υπεύθυνης της ομάδας τεχνητού νεφρού Δέσποινα Καρασαββίδου.
Το μεγάλο πρόβλημα και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο δεν είναι άλλο από τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με το κεντρικό ζήτημα να είναι για μια ακόμη φορά η μη ανταπόκριση ειδικά ιατρών συγκεκριμένων ειδικοτήτων να έρθουν στην περιοχή μας. Είναι, άλλωστε, ενδεικτικό πως ακόμη και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κοζάνη, παραδέχθηκε το πρόβλημα και πως η κυβέρνηση της ΝΔ, που προσπαθεί να ιδιωτικοποιήσει το ΕΣΥ με κάθε τρόπο, δεν τα κατάφερε στο συγκεκριμένο, μεγάλο θέμα.
Επιπλέον, κυρίως λόγω ελλείψεων ιατρών, έχει σταματήσει εδώ και 15 ημέρες, ουσιαστικά, η λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου, η οποία είναι μείζονος σημασίας για ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, με τον Κώστα Πασσαλίδη να επισημαίνει πως θα πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις από την κυβέρνηση και την 3η ΥΠΕ.
«Είμαστε όλοι στην ίδια όχθη, απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας της Π.Ε. Κοζάνης. Απέναντι στο νεοφιλελεύθερο σχέδιο της ΝΔ στην Υγεία, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εγγυάται ένα νέο όραμα για την Υγεία στη μετά-covid εποχή, με στόχο ένα σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής και υπογράμμισε πως «στο πρόγραμμα μας μεταξύ άλλων προβλέπεται η αποκατάσταση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ με ακύρωση των νόμων της ΝΔ για τις εργασιακές σχέσεις των γιατρών και την ιδιωτικοποίηση του συστήματος, μηχανισμός αυτόματης και μόνιμης κάλυψης των κενών λόγω συνταξιοδότησης, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, 15.000 στοχευμένες προσλήψεις σε βάθος 4ετίας, γενναία μισθολογική αναβάθμιση των γιατρών και των υπόλοιπων εργαζομένων του ΕΣΥ, ένταξη στα ΒΑΕ, εισαγωγικός μισθός 2.000 ευρώ καθαρά στους γιατρούς».
Ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στη συνέχεια βρέθηκε στις Τοπικές Κοινότητες Βαθυλάκκου, Ροδίτη, Μεσιανής και Πετρανά, όπου οι κάτοικοι έθιξαν το μεγάλο ζήτημα της ουσιαστικής «αποκοπής» του χωριού (και ειδικά των μαθητών) από την πόλη των Σερβίων λόγω του συνεχιζόμενου κλεισίματος της γέφυρας, με τον Κώστα Πασσαλίδη να υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά τις μεγάλες ευθύνες της περιφερειακής αρχής, αλλά και την παντελή απουσία της κυβέρνησης της ΝΔ από τα μέτρα στήριξης των κατοίκων ιδιαίτερα των αγροτών και κτηνοτρόφων που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του πρωτογενούς τομέα.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας – «Μεγάλες οι ελλείψεις ιατρών-Στόχος μας ένα δημόσιο, σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ». Επίσκεψη και σε Βαθύλακκο-Ροδίτη-Μεσιανή-Πετρανά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας – «Μεγάλες οι ελλείψεις ιατρών-Στόχος μας ένα δημόσιο, σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ». Επίσκεψη και σε Βαθύλακκο-Ροδίτη-Μεσιανή-Πετρανά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας – «Μεγάλες οι ελλείψεις ιατρών-Στόχος μας ένα δημόσιο, σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ». Επίσκεψη και σε Βαθύλακκο-Ροδίτη-Μεσιανή-Πετρανά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας – «Μεγάλες οι ελλείψεις ιατρών-Στόχος μας ένα δημόσιο, σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ». Επίσκεψη και σε Βαθύλακκο-Ροδίτη-Μεσιανή-Πετρανά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας – «Μεγάλες οι ελλείψεις ιατρών-Στόχος μας ένα δημόσιο, σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ». Επίσκεψη και σε Βαθύλακκο-Ροδίτη-Μεσιανή-Πετρανά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας – «Μεγάλες οι ελλείψεις ιατρών-Στόχος μας ένα δημόσιο, σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ». Επίσκεψη και σε Βαθύλακκο-Ροδίτη-Μεσιανή-Πετρανά Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας – «Μεγάλες οι ελλείψεις ιατρών-Στόχος μας ένα δημόσιο, σύγχρονο και ισχυρό ΕΣΥ». Επίσκεψη και σε Βαθύλακκο-Ροδίτη-Μεσιανή-Πετρανά
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...