Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Ι. Νικολαϊδης, διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο.

Αποδέκτης των μείζονος σημασίας ζητημάτων και προβλημάτων  που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο κομμάτι του κοινωνικού ιστού της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, έγινε χθες (2.5.2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ισαάκ Νικολαϊδης, επισκεπτόμενος Αυτοδιοικητικούς, θεσμικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.

Στις συναντήσεις με το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης, το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δ. Μακεδονίας, το τοπικό Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. και στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Βοϊου κ. Χρήστο Ζευκλή, κατατέθηκαν προβλήματα και θέσεις, έτσι ώστε να ενταχθούν στο διεκδικητικό πλαίσιο του υποψηφίου, όπως τα θέτουν οι θεσμοί και οι φορείς.

Αναπτύχθηκε μια γόνιμη συζήτηση, με τον κύριο Νικολαΐδη να είναι πολύ καλός γνώστης των θεμάτων που προβληματίζουν την τοπική κοινωνία, εξαιτίας της πολυετούς του συμμετοχής τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στους συνδικαλιστικούς θεσμούς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση να παραβρεθεί το απόγευμα στην απονομή του Κυπέλλου στον Εορδαϊκό, που είναι πλέον και επίσημα πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ  Κοζάνη, ο υποψήφιος βρέθηκε στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας Αιμίλιος Θεοφανίδης, συμμετέχοντας στην τελετή και συγχαίροντας τους παίκτες και την Διοίκηση της ομάδας για την επιτυχία της.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε συνεργασία με τους φορείς και εκφραστές της Π.Ε.Κ ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ισαάκ Νικολαϊδης,διαμορφώνει το διεκδικητικό του πλαίσιο.

Από το Γραφείο του υπ. Βουλευτή

Π.Ε. Κοζάνης,  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Ισαάκ Α. Νικολαΐδη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...