Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που συνομιλούσε με τη 12χρονη

Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση στα Σεπόλια

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είπε στην τηλεόραση του ANT1 ότι το κόμμα έχει διαγράψει μέλος του που είχε έρθει σε επαφή με το προφίλ της 12χρονης μέσω της πλατφόρμας Blindchat.

Όπως είπε ο κ. Σπυρόπουλος δεν υπήρξε ενημέρωση από την αστυνομία, αλλά διερευνήθηκε όσο περισσότερο γινόταν το θέμα και έτσι πάρθηκε η απόφαση το μέλος να τεθεί εκτός κόμματος. Ειδικότερα ανέφερε ότι υπήρξαν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο άτομο συνομιλούσε στην πλατφόρμα με το προφίλ της 12χρονης, μέλη του κόμματος συνομίλησαν μαζί του και προκειμένου να μην υπάρξουν σκιές, το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στη διαγραφή του, έως ότου υπάρξουν περαιτέρω στοιχεία.

Δεν έχουν νόημα οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των κομμάτων

Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να ευτελίζεται σε χυδαίες αλληλοκατηγορίες μεταξύ των κομμάτων, αλλά όταν ιδίως πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα χρειάζεται να αναλάβει η πολιτεία της ευθύνες της και να στηρίξει αποφασιστικά το κοινωνικό κράτος, ώστε να υπάρξει πρόληψη και προστασία των παιδιών από τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!