Το μήνυμα του Γιώργου Αμανατίδη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Ομιλία του Βουλευτή Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Αμανατίδη στην Ολομέλεια επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση της από 28.1.2022 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ''Επείγουσες φορολογικές, τελωνειακές και συναφείς ρυθμίσεις, επείγουσες διατάξεις για τη διασφάλιση του δικαιώματος αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας'' (Α΄14)».

Το μήνυμα του Γιώργου Αμανατίδη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Με αφορμή την εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Ν.Δ. για την ανάδειξη Προέδρου ΔΕΕΠ, ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα.

Για πρώτη φορά εισάγεται και ηλεκτρονική ψηφοφορία, στη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, πέραν την γνωστής σε όλους μας δια ζώσης ψηφοφορίας .

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το κόμμα είναι ο «ιμάντας» που συνδέει την κοινωνία με την Κυβέρνηση έτσι ώστε οι πολιτικές να είναι ρεαλιστικές, να λύνουν προβλήματα και να δίνουν προοπτικές.

Η διάσταση αυτή πρέπει να διαχέεται σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και κοινωνικής μας δράσης όπου θα υπερτερούν η σύνθεση και οι συνεργασίες.

Η διαδικασία εκλογής ας αποτελέσει μια ευκαιρία για ανασύνταξη των δυνάμεων που θα οδηγήσει σε νέες επιτυχίες προς όφελος της χώρας και κάθε πολίτη χωριστά.

Ο ανταγωνισμός να έχει στο επίκεντρο την αυτονόητη επιθυμία για προσφορά.

Οι εσωκομματικές εκλογές είναι μια γιορτή της δημοκρατίας και θα ήθελα πολύ να είμαι παρών.

Επειδή όμως παρευρίσκομαι στην Αθήνα για υποχρεώσεις που δεν μπορούσα να αναβάλω, θα ψηφίσω ηλεκτρονικά.

Παραμένω στο πλευρό των υποψηφίων, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, για συνεργασία  και κοινές δράσεις προς το κοινό καλό της Νέας Δημοκρατίας, του τόπου μας και της χώρας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!