“Την Κοινότητα Σπάρτου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης”

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
“Την Κοινότητα Σπάρτου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης”

“Την Κοινότητα Σπάρτου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης”

Την Κυριακή 9/1/2022 ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης  κ. Γιώργος Αμανατίδης συναντήθηκε με κατοίκους της Κοινότητας Σπάρτου με σκοπό να τους ενημερώσει για την πρόοδο των θεμάτων που τέθηκαν σε προηγούμενη συνάντηση μαζί τους (εδώ).

Στο πλαίσιο αυτό:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

1ον Με τη συνδρομή και συντονισμό του Γραφείου του Βουλευτή υποβλήθηκαν έγκαιρα οι ενστάσεις των κατοίκων για τα ΠΣΕΑ 2017, εγκρίθηκαν και καταβλήθηκαν τα ποσά στους δικαιούχους πριν από την εκπνοή του 2021.

2ον Συζητήθηκε το πρόβλημα που έχει η εκκλησία του χωριού και προέκυψε λόγω των σεισμών. Η εκκλησία δεν λειτουργεί λόγω των ζημιών που υπέστη, με συνέπεια να μην εξυπηρετούνται εδώ και αρκετά χρόνια οι πολίτες του Σπάρτου για τον εκκλησιασμό και τις κοινωνικές εκδηλώσεις τους.

Ένα ζήτημα που θα πρέπει να βρει λύση και προς την κατεύθυνση αυτή θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια.

3ον Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν ότι το αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου προωθείται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και βρίσκεται στη φάση σχεδιασμού και προγραμματισμού.

Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον Βουλευτή για το αίσιο τέλος στο θέμα του ΕΛΓΑ και συμφωνήθηκε η ανάγκη να βρεθεί λύση στο θέμα της εκκλησίας.

“Την Κοινότητα Σπάρτου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης “Την Κοινότητα Σπάρτου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης” Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης “Την Κοινότητα Σπάρτου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης”

Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!