Την επόμενη εβδομάδα ο «ανασχηματισμός» του Αλέξη Τσίπρα -Σημαντικές αλλαγές στην Κουμουνδούρου

Την επόμενη εβδομάδα ο «ανασχηματισμός» του Αλέξη Τσίπρα -Σημαντικές αλλαγές στην Κουμουνδούρου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πρώτο βήμα οι αλλαγές στους τομεάρχες, ενώ ακολουθούν οι αποφάσεις για το Συνέδριο. Πληροφορίες ότι αλλάζει κατόπιν προσωπικής του επιθυμίας ο εκπρόσωπος Τύπου Αλέξης Χαρίτσης και αναλαμβάνει τομεάρχης παραγωγικού υπουργείου.

 

Τα πρώτα δείγματα γραφής για το πώς επιδιώκει το νέο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας,με τον επικείμενο ανασχηματισμό στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας» ο ανασχηματισμός, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, ενδέχεται δε να συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία για να τον εγκρίνει.

Ο ανασχηματισμός αναμένεται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην Κουμουνδούρου, ιδίως εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την αλλαγή του –πολύ επιτυχημένου- εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση, κατόπιν προσωπικής του επιθυμίας που γίνεται αποδεκτή από τον πρόεδρο του κόμματος. Οι πληροφορίες, μάλιστα, επιμένουν πως θα οριστεί και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, με τον Αλέξη Χαρίτση να αναλαμβάνει τομεάρχης παραγωγικού υπουργείου. Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον εμφανίζει και το πού θα τοποθετηθεί ο Νίκος Παππάς, αν θα παραμείνει στη θέση του τομεάρχη Οικονομίας ή όχι, καθώς και ποια στελέχη δεν θα βρίσκονται στο νέο σχήμα των τομεαρχών, επειδή προφανώς δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Είναι σαφές πως οι αλλαγές που θα γίνουν με επίκεντρο τους τομεάρχες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό και αποτελούν το πρώτο βήμα των παρεμβάσεων του Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου, με κύριο πιάτο τις αποφάσεις που θα ληφθούν αμέσως μετά για το συνέδριο του κόμματος και τις τομές που αυτό θα επιφέρει ακόμα και στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Οι συνολικές αποφάσεις, πάντως, εκτιμάται ότι θα έχουν ληφθεί έως τις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, που ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα, για την ομιλία του στη ΔΕΘ και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

 

 

 

 

πηγή

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα με ένα ΚΛΙΚ!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida