ΣΥΡΙΖΑ: «Λέμε ναι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ αρκεί να μην είναι ο Κ.Μητσοτάκης πρωθυπουργός – Μαζί μας και το ΚΙΝΑΛ»

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
ΣΥΡΙΖΑ: «Λέμε ναι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ αρκεί να μην είναι ο Κ.Μητσοτάκης πρωθυπουργός - Μαζί μας και το ΚΙΝΑΛ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Λέμε ναι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ αρκεί να μην είναι ο Κ.Μητσοτάκης πρωθυπουργός – Μαζί μας και το ΚΙΝΑΛ»

Ναι» σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, ξάδελφος του προέδρου του κόμματος!

Ο Γιώργος Τσίπρας με αυτή του τη δήλωση… ρίχνει τις μάσκες και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι τα τρία κόμματα θα συγκυβερνήσουν και ότι την διακυβέρνηση του κράτους θα την αναλάβει ένας τεχνοκράτης.

Ο ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά 90.1 και ερωτηθείς για το εάν θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με ένα κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας: «Ναι, η προσωπική μου άποψη είναι ότι στο μέλλον με αυτό το κομμάτι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Στην Ελλάδα για να αλλάξουν πράγματα χρειάζεται να υπάρξουν πολιτικές που αναγκαστικά πρέπει να έχουν μια διακομματική συναίνεση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και κομμάτια του δημοκρατικού κέντρου, της δημοκρατικής κεντροδεξιάς. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς που δεν θα είναι με τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο χώρο της κεντροδεξιάς για κάτι τέτοιο».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ερωτηθείς αν θα μπορούσε το ΚΙΝΑΛ να είναι ένας αξιόπιστος κυβερνητικός εταίρος, απάντησε: «Οι δυνατότητες συνεργασίας δεν αποκλείονται. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, άρα μπορεί να υπάρχουν και αντιπαραθέσεις. Από εκεί και πέρα, για εμάς εχθρός δεν είναι το ΚΙΝΑΛ, αντίπαλος πολιτικός δηλαδή είναι αυτή η απαράδεκτη κυβέρνηση της ΝΔ. Και να σας το πάω και παραπέρα, δεν θεωρούμε αντίπαλο ούτε καν ένα κομμάτι της Κεντροδεξιάς όσο δεν είναι μαζί με τον κ. Μητσοτάκη».Όπως διευκρίνισε, «είναι προφανές ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, εδώ υπάρχει μια πολιτική που δεν έχει μέλλον, πέρα από τη χώρα, ούτε για τη ΝΔ δεν έχει μέλλον».

 

 

 

 

 

πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!