Συνελήφθη ψευδόμενος ο Γεραπετρίτης: Ο Φουρθιώτης δημοσιεύει «θερμό» SMS του υπουργού

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Συνελήφθη ψευδόμενος ο Γεραπετρίτης: Ο Φουρθιώτης δημοσιεύει «θερμό» SMS του υπουργού!

Συνελήφθη ψευδόμενος ο Γεραπετρίτης: Ο Φουρθιώτης δημοσιεύει «θερμό» SMS του υπουργού

Κάθε λεπτό που ο υπουργός Επικρατείας παραμένει στη θέση του, γελοιοποιεί το ίδιο το πολίτευμα

Πρωτοφανής διασυρμός του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη. Η ανακοίνωση που έβγαλε ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει τον Μένιο Φουρθιώτη, διαψεύστηκε άμεσα από τον ίδιο τον παρουσιαστή, ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα θερμό SMS το οποίο του είχε στείλει ο υπουργός, ένα τουλάχιστον μήνα πριν από τις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν.

2C132904 9790 44F9 B82D D0CDF5E2DFF3
Το θερμό SMS του υπουργού στον παρουσιαστή

 

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση – απάντηση του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στην αποκάλυψη των συνομιλιών του με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Η ανακοίνωση του κορυφαίου υπουργού έλεγε το εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

A2C5783B 955A 490A AEF6 09B37B946B36
Ρωμανός – Γεραπετρίτης σε ανοιχτή γραμμή με τον παρουσιαστή

Το SMS όμως που αποκάλυψε ο παρουσιαστής, αποδεικνύει ότι ο υπουργός επικρατείας λέει ψέματα ακόμα και τώρα. Όταν έστελνε τα θερμά μηνύματα στον Φουρθιώτη, δεν υπήρχε καμία απειλή. Επιπλέον, οι δήθεν απειλές αποδείχτηκαν «μαϊμού» και προκαλεί μεγάλη εντύπωση το θράσος του υπουργού επικρατείας.

Νωρίτερα, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο υπόδικος για βαρύτατα κακουργήματα παρουσιαστής, είχε προαναγγείλει τις αποκαλύψεις, στοχεύοντας τον πανίσχυρο υπουργό επικρατείας.

nb keimeno fourthiotis1
Η προαναγγελία…

Σε κάθε περίπτωση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, κάθε λεπτό που παραμένει στο μέγαρο Μαξίμου ο κύριος Γιώργος Γεραπετρίτης, συνιστά προσβολή για την ίδια την Δημοκρατία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...