Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

Για τα αποτελέσματα των πρόσφατων συναντήσεων αρχικά με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου και στη συνέχεια των αντίστοιχων επαφών του με υπηρεσιακά στελέχη των αρμόδιων Διευθύνσεων Αλιείας, ενημέρωσε ο Βουλευτής κ. Γιώργος Αμανατίδης τα μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Κρανιδίων παρουσία του Δημάρχου Σερβίων κ. Χρήστου Ελευθερίου, του Προέδρου του Συλλόγου κ. Νίκου Κουρτίδη και μελών.

Τα μέλη του Συλλόγου ενημερώθηκαν για τις λεπτομέρειες της πρότασης που κατέθεσε για την άμεση ενίσχυση των αλιέων καραβίδας (σε ισχύ βρίσκεται η απαγόρευση της αλιείας καραβίδας  ύστερα από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό τον εμπλουτισμό του αλιεύματος)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Επίσης παρουσίασε και τις αναγκαίες υποδομές για την υποστήριξη τόσο της αλιευτικής όσο και της εμπορικής δραστηριότητας  των επαγγελματιών αλιέων στη λίμνη Πολυφύτου.

Παράλληλα, στη συνάντηση, συζητήθηκαν τα θέματα των χρηματοδοτικών εργαλείων που αφορούν τους αλιείς, ζητήματα που σχετίζονται με την επιστημονική τους υποστήριξη καθώς και με τον έλεγχο της παράνομης  αλιευτικής δραστηριότητας.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου

                                                                              Κοζάνη,13/10/2022

Από το Γραφείο του

Βουλευτή Ν. Κοζάνης – ΝΔ

Γιώργου Αμανατίδη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!