Συναντήσεις Κωνσταντινίδη – Μαλούτα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας  για θέματα του Δήμου Κοζάνης

Εισήγηση του Βουλευτή της ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής για το Σ/Ν Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/904 σχετικά με τη μείωση των επιπτώσεων ορισμένων πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

Σειρά επαφών πραγματοποίησαν την εβδομάδα που μας πέρασε, ο κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής ΝΔ Ν. Κοζάνης και ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, στην Αθήνα, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τον Υφυπουργό κ. Δημήτριο Οικονόμου, αρμόδιο για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος  και με τον Γεν. Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος  κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα που αφορούν αποκλειστικά τον Δήμο Κοζάνης.

Τόσο ο Υφυπουργός κ. Οικονόμου όσο και ο Γ.Γ. κ. Μπακογιάννης   ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα,  ότι είναι σε συνεχής η επικοινωνία με τον κ. Κωνσταντινίδη και δεσμεύτηκαν ότι θα εξετάσουν τα θέματα επισημαίνοντας ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας  μετά το πέρας των συναντήσεων  ευχαρίστησε τον βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Κωνσταντινίδη και  τόνισε ότι προσβλέπει στη συνδρομή του ενώ η συνάντηση έληξε με την υπογράμμιση ότι οι δύο πλευρές θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία για την επίλυση θεμάτων του Δήμου Κοζάνης  και της ευρύτερης περιοχής.

 

Μετά το πέρας των συναντήσεων  ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Τηρώντας τον λόγο μου στους πολίτες  και τον πραγματικό ρόλο του Βουλευτή, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την  επίλυση των προβλημάτων, εκπροσωπώντας τα ζητήματα

των εκλογέων μου στη Βουλή, τα Υπουργεία και όπου χρειαστεί, ενεργώντας ως σημαίνοντες εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας. Ευελπιστούμε στην στενή συνεργασία για την επίλυση των πιο άμεσων θεμάτων και τη δρομολόγηση των κρίσιμων αναπτυξιακών ζητημάτων προς όφελος της ποιότητας ζωή των πολιτών και την βιώσιμη ανάπτυξη στον Δήμο Κοζάνης.

Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια στα πλαίσια των των δυνατοτήτων μου και των ευθυνών που με αναλογούν, να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των καιρών και της τοπικής κοινωνίας, ώστε αυτά που καταγράφουμε ως προβλήματα, με κατάλληλες ενέργειες να μετατραπούν σε συγκριτικά πλεονεκτήματα».

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida