Στην Καστοριά σήμερα Πέμπτη 10/2 ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στην Καστοριά σήμερα Πέμπτη 10/2 ο Άδωνις Γεωργιάδης

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Καστοριά σήμερα Πέμπτη 10/2 ο Άδωνις Γεωργιάδης

 

Την Καστοριά επισκέπτεται την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την έναρξη εργασιών του φυσικού αερίου.

Ο Υπουργός, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο τύπου του βουλευτή Καστοριάς, Ζήση Τζηκαλάγια, θα φτάσει αεροπορικώς στην Καστοριά στις 11 το πρωί και στις 11.15 θα έχει συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία εργαζομένων και μεταφορέων της ΛΑΡΚΟ, στο ξενοδοχείο “Λιμναίον”.

Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Γεωργιάδης θα έχει συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους της περιοχής στο κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς και στη συνέχεια θα μεταβεί στο γραφείο ΔΕΕΠ Καστοριάς, όπου θα έχει συναντήσεις με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ. Στον ίδιο χώρο, ο Υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στις 13.30 θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Καστοριάς.

Στις 5.00 το απόγευμα ο Άδωνις Γεωργιάδης θα συμμετάσχει στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του έργου για το φυσικό αέριο, που διοργανώνουν η ΔΕΔΑ και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο ξενοδοχείο “Λιμναίον”.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.