Ραχήλ Μακρή: «Τσίπρας και Καμμένος νομιμοποιούν τους νεοναζί ως νόμιμη ηγεσία στην Ουκρανία»

Περιεχόμενο

Ο γυρολόγος πρωθυπουργός μετά την επίσκεψη στον Ρότσιλντ επισκέπτεται την Ουκρανία, δηλώνοντας υποταγή στους τραπεζίτες και την Μέρκελ, μήπως τον σώσουν τα αφεντικά.

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, νομιμοποιούν την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα, την κυβέρνηση που το 2014, κατήγγειλαν ότι ενέχει ανυπολόγιστους για την ελληνική πλευρά κινδύνους για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και η οποία, με ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που ψήφισε, κατήργησε όλα τα δικαιώματα των τεσσάρων μειονοτήτων της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων.

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, εγκρίνουν τους νεοναζί ως νόμιμη ηγεσία στην Ουκρανία, η οποία επιβλήθηκε στον λαό κατ´ εντολή της Μέρκελ, με πραξικόπημα μισθοφόρων με κατευθυντήριες γραμμές που πήρε τόσο αυτή, όσο και το Δ.Ν.Τ. από το ίδρυμα του Σόρος, «Open Society Foundation».

Είναι γνωστό ότι ο μεγαλοκαρχαρίας των αγορών, μόλις αποπέμφθηκε ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, έγραψε πως είναι «ανέλπιστα θετικές» οι εξελίξεις στο Κίεβο και έδωσε «γραμμή» σε Μέρκελ και Δ.Ν.Τ. για τις επόμενες κινήσεις τους, προς την πλήρη οικονομική υποδούλωση του ουκρανικού λαού.

 

 

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !