Πτολεμαΐδα: Θετικές εισηγήσεις για επέκταση της τηλεθέρμανσης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Θετικές εισηγήσεις για επέκταση της τηλεθέρμανσης

Εφικτό είναι πλέον το αίτημα επέκτασης του δικτύου τηλεθέρμανσης της Πτολεμαΐδας προς τις Εργατικές Κατοικίες και τον οικισμό της Καρδιάς, σύμφωνα με το βουλευτή Κοζάνης, του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη.

Το αίτημα αυτό, που είναι από το 2014, έθεσε ο κ. Δημητριάδης στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος (ΕΤΠΑ), επισημαίνοντας ότι «είναι ολοφάνερη η ανάγκη επέκτασης τους και διεύρυνσης τους, τόσο για περιβαλλοντικούς λόγους, όσο και για λόγους οικονομίας και αποδοτικότητας».

Από την πλευράς της η Ειδική Γραμματέας της  ΕΤΠΑ, Ευγενία Φωτονιάτα, τόνισε ότι  το έργο, θα ενταχθεί στον προγραμματισμό το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και όπως ανέφερε υπολογίζει βάσιμα πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί η  χρηματοδότησή του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!