Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Περιοδεία της κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Νότιο Πεδίο και ΔΙΑΔΥΜΑ

Περιοδεία της κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Νότιο Πεδίο και ΔΙΑΔΥΜΑ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Την Παρασκεύη 8/9/ 2023 αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στολτίδη Νόντα και τους υποψήφιους δημάρχους  Κοζάνης Κουζιάκη Τίνα, Εορδαίας Ταταρίδη Πέτρο και την περιφερειακή σύμβουλο Κοζάνης Τεμούσκου Αναστασία  περιοδεύσαν στο ορυχείο Νότιο Πεδίου.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας συζήτησαν με τους εργαζόμενους για την σημασία των τοπικών εκλογών, την ανάγκη ενίσχυσης  της Λαϊκής Συσπείρωσης ως το αντίπαλο δέος στην πολιτική Ε.Ε. κυβερνήσεων και εκλεγμένων στην Τοπική Διοίκηση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους σαν εργαζόμενοι στον κλάδο της ενέργειας, από τις συνέπειες της πολιτικής της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας , της πράσινης μετάβασης που έχει σαν αποτέλεσμα την ανεργία στον κλάδο, την αύξηση της ενεργειακής φτώχιας, την παραπέρα καταστροφή του περιβάλλοντος με την άναρχη και ανεξέλεγκτη τοποθέτηση ΑΠΕ.

Ανέδειξαν τις ευθύνες του περιφερειάρχη, των δημάρχων της περιοχής στην στήριξη της πολιτικής που μαυρίζει τη ζωή του λαού της περιοχής. Την «πράσινη» μετάβαση, την ανταποδοτικότητα, την εμπορευματοποίηση κοινωνικών υπηρεσιών κ.α.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε περιοδεία στη ΔΙΑΔΥΜΑ όπου οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης συζήτησαν με την διεύθυνση και το προσωπικό της διαδημοτικής επιχείρησης όπου αναδείχτηκαν δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω νομοθετικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης που αβαντάρει τους ιδιώτες στην διαχείριση απορριμμάτων. Μια πολιτική που το επόμενο διάστημα θα εκτινάξει το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων κάτι που θα μετακυλιστεί στους δημότες μέσω των δημοτικών τελών αλλά και την προώθηση της καρκινογόνου καύσης απορριμμάτων.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ανέφεραν ότι το παράδειμγα της ΔΙΑΔΥΜΑ δείχνει ότι υπάρχει το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό, η τεχνολογία ώστε η διαχείριση απορριμμάτων να γίνεται προς όφελος του λαού και όχι για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...