ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα για τη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή

ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα για τη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή

Περιεχόμενο

ΠΑΣΟΚ: Οι υποψήφιοι ήταν 464 και απ’ αυτούς οι 301 αποτελούν τη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προεδρική πλειοψηφία κερδίζει τα 2/3.

Στην πρώτη θέση εκλέγεται ο Ανδρέας Σπυρόπουλος με 2.258 ψήφους και θα προταθεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη θέση του γραμματέα του κόμματος, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο απερχόμενος γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης με 1.436 ψήφους. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Στέφανος Ξεκαλάκης με 1.204 ψήφους.

Οι υποψήφιοι ήταν 464 και απ’ αυτούς οι 301 αποτελούν τη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Σημειώνεται ότι η σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής θα ανακοινωθεί από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα αποτελέσματα

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !