Παρουσίαση υποψηφίων της ενωτικής δημοτικής παράταξης “Ενωμένη Εορδαία”.

Παν. Πλακεντάς: Κέντρο Πολιτικής Προστασίας και υποδοχή επενδύσεων στην πρώην ΑΕΒΑΛ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Βιογραφικό Σημείωμα

 

Λαζαρίδου Θάλεια

 

Ιδιωτική Υπάλληλος

Γεννήθηκε στην Φλώρινα το 1968 και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Αποφοίτησε από τη σχολή Didacta, του τμήματος Γραμματέων – Λογιστών. Μιλά Αγγλικά κι έχει καλή γνώση Windows – Word – Excel και Internet. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες, στον τομέα της γραμματειακής και λογιστικής υποστήριξης αλλά και ως υπεύθυνη λιανικών πωλήσεων.

 

 

 

Λεμονή-Τσεπραηλίδη Ευστρατία (Εύη)

Εκπαιδευτικός, Πτυχιούχος του Τμήματος Κλασικής Φιλολογίας ΑΠΘ

Η Ευστρατία (Εύη)  γεννήθηκε το 1982 και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Είναι κόρη του Γιάννη Λεμονή, συνταξιούχου του ΟΤΕ και της Σοφίας Μαλλιοπούλου, συνταξιούχου εκπαιδευτικού. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Πτολεμαΐδας και, στη συνέχεια, φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας. Τελειώνοντας τις σπουδές της, επέστρεψε στην Πτολεμαΐδα,  όπου και εργάστηκε ως καθηγήτρια σε φροντιστήριο. Γνωρίζει άπταιστα δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Τσεπραηλίδη, Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΠΘ, Υποτομεάρχη Συντήρησης στον ΑΗΣ Μελίτης και έχουν ένα γιο, τον Θεοδόση.

 

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά, επιθυμεί να έχει την δυνατότητα να κάνει πράξη τα όνειρα της γενιάς της για τον τόπο της. Δεσμεύεται πως θα αγωνιστεί με ευαισθησία και αστείρευτο ενδιαφέρον για ένα καλύτερο αύριο της ιδιαίτερης πατρίδας της, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών της.

 

Λόφτσαλης Αναστάσιος

 

Υπάλληλος ΔΕΗ

Ο Αναστάσιος Λόφτσαλης γεννήθηκε το 1982 στον Περδίκκα Εορδαίας. Γονείς του είναι ο Παναγιώτης και η Μαρία Λόφτσαλη και ο ίδιος έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την Παρθένα Χαλκίδου, τον Παναγιώτη και τη Δέσποινα.

Είναι πτυχιούχος Τεχνικού Λυκείου στις ειδικότητες Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων και Βιομηχανικών Χώρων, Ηλεκτρολόγου Αυτοκινήτων και Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και Αυτοματισμών Αυτοκινήτων, κατέχοντας άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου ενώ είναι κάτοχος πτυχίων Αγγλικής Γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες ειδικότητες  και σήμερα είναι υπάλληλος στη ΔΕΗ εργαζόμενος στο Ορυχείο Καρδιάς ως χειριστής μηχανημάτων.

Το ενδιαφέρον του και η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια. Έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος και μέλος Διοίκησης του Λαογραφικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Περδίκκα ενώ είχε και έντονη δράση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού του.

Ενδιαφέρεται για τον τόπο του και θέλει να προσφέρει ενεργά σ’ αυτόν με στόχο την Ενωμένη Εορδαία που οραματίζεται ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

 

 

 

Μαζαράκη Ιωάννα

 

Ελεύθερη Επαγγελματίας

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα , όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένη με τον Αρτζουμάνη Τάσο, Υπάλληλο ΔΕΗ. Είναι  μητέρα τριών παιδιών, του  Χαράλαμπου , Πολιτικού Μηχανικού  Τ.Ε., της  Σοφίας   Ιστορικού-Αρχαιολόγου και της  Νικολέτας, μαθήτριας της τρίτης Γυμνασίου. Επίσης, περήφανη γιαγιά τριών εγγονιών.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο του επιχειρείν εδώ και 27 συναπτά έτη, καθώς βρίσκεται στο χώρο του εμπορίου από το 1991, με καταστήματα  και από το 1994 ως εργολάβος στον τομέα της καθαριότητας.

 

 

 

Μπαλτζής Θεοδόσιος του Θεοφάνη

Ελεύθερος Επαγγελματίας

 • Εργασιακή εμπειρία Τεχνικού ορυχείων
 • Πολυετής εμπειρία ελεύθερου επαγγελματία μικροκαταστήματος πωλήσεων
 • Ελεύθερος επαγγελματίας προώθησης προϊόντων καπνού μειωμένου κινδύνου
 • Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ως εκπρόσωπος Πολιτιστικού Συλλόγου
 • Πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Καρδιάς “Η Μέρα”
 • Επικοινωνιακές δεξιότητες ως στέλεχος Συλλόγου

 

 

 

 

Ορφανίδης Δημήτριος

 

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1964. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Κασελίμη κι έχουν τρία παιδιά, την Αναστασία, τον Ιωάννη και τον Χρήστο.  Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου Πτολεμαΐδας και της Σχολής εργοδηγών «Ευκλείδης» Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1987 στο χώρο των ασφαλειών και της οδικής βοήθειας (EXPRESS SERVICE).

 • Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος σε δυο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, τα έτη 2002 και 2006 με τον συνδυασμό “ΕΟΡΔΑΙΑ – ΤΣΙΟΥΜΑΡΗΣ”.
 • Αντιδήμαρχος “Ποιότητας και έκρυθμης λειτουργίας των πόλεων και οικισμών” το 2003.
 • Αντιδήμαρχος Οικονομικών τα έτη 2007 – 2008.
 • Πρόεδρος Αθλητισμού και ΔΑΚ τα έτη 2002 – 2010.
 • Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου στίβου “ ΑΙΟΛΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”.

 

 

 

 

Γιώτα Παναγιωτίδου (Φασόλα)

 

Επιχειρηματίας

 

Εκλεγμένο μέλος στο ΕΒΕ Κοζάνης. Υπεύθυνη στον τομέα «Γυναικεία επιχειρηματικότητα».

 

Εκλεγμέμενο μέλος στην ΝΟΔΕ Κοζάνης. Υπεύθυνη «παραγωγικών και επιστημονικών φορέων».

 

Ιδιοκτήτρια της εταιρείας «Παναγιωτίδου Παναγιώτα Μεταφορική ΙΚΕ» με έδρα στην Πτολεμαΐδα και ειδικότητα στις ειδικές μεταφορές.

 

Σπουδάστρια στο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας στον κλάδο της δημοσιογραφίας.

 

 

 

 

Σάββας Ν. Παπάζογλου

 

Δικηγόρος

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1971. Ο πατέρας του κατάγεται από το Δροσερό Εορδαίας και η μητέρα του από το Κλείτος. Αποφοίτησε από το δεύτερο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας το έτος 1986 και από το δεύτερο Λύκειο Πτολεμαΐδας το έτος 1989. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διατηρεί Δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Πτολεμαΐδας από το 2009.

 

 

 

 

Πολιτίδου – Πεϊνούδη Δέσποινα

 

Ιδιωτική Υπάλληλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Πεϊνούδη και έχει δύο παιδιά, τον Βασίλη 29 ετών και τον Νικήτα 23 ετών. Εργάστηκε σε πολλούς τομείς όπως στη Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας ως υπεύθυνη προμηθειών, στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας ως υπάλληλος χημείου, ενώ από το 2008 έως το 2012 δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε κατάστημα ενδυμάτων (MUST). Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος σε κατάστημα ανδρικής ένδυσης.

Από το 2004 είναι ενεργό μέλος στον Δήμο Πτολεμαΐδας και νυν Εορδαίας, ξεκινώντας από το ΔΣ της Φιλαρμονικής Πτολεμαΐδας και την τελευταία πενταετία είναι εκλεγμένο μέλος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του ΚΟΙΠΑΠ Εορδαίας από το 2015 έως το 2018.

 

 

 

 

Σακουλέβα Μαρία

Καθηγήτρια φυσικής αγωγής (ειδίκευση στην ειδική αγωγή)

Γεννήθηκε το 1984 και κατοικεί στην Πτολεμαΐδα. Είναι παντρεμένη με τον Θεόφιλο Σιδηρόπουλο με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη 2 ετών, την Νικολέτα. Είναι απόφοιτη των Τ.Ε.Φ.Α.Α., έχει ειδικευτεί στην ειδική αγωγή και είναι εκπαιδεύτρια της ΚΑΡΠΑ. Συνεχίζει τον κύκλο σπουδών της στο τμήμα Μαιευτικής.  Έχει εργαστεί σε συλλόγους, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολήθηκε με τη θεραπευτική κολύμβηση στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας. Υπήρξε εθελόντρια σε συλλόγους ΑμεΑ, στην ΑΡΣΙΣ, στα Κ.Η.Φ.Η. και, τέλος,  είναι εθελόντρια αιμοδοσίας.

 

 

 

 

 

 

 

#η_ιστορία_γράφεται_από_τους_παρόντες

#ΕΝΩΜΕΝΗ_ΕΟΡΔΑΙΑ

#ΠΑΝαγιΩτης

 

 

Δείτε Επίσης

Χατζηδάκης: Προανήγγειλε κοινωνικό μέρισμα για εργαζόμενους, άνεργους και νέους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Προανήγγειλε κοινωνικό μέρισμα για εργαζόμενους, άνεργους και νέους

Για τα μέτρα στήριξης που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ μίλησε ο Κωστής Χατζηδάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», τονίζοντας πως «σκοπός είναι να διευκολυνθούν οι προσλήψεις και

Διαβάστε περισσότερα »
ΚΟΖΑΝΗ

Καλλιόπη Βέττα: Επίσκεψη στα χωριά Τρανόβαλτο, Μικρόβαλτο, Ελάτη, Κρανίδια, Πλατανόρεμα, Καστανιά και Λάβα του Δήμου Σερβίων»

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, επισκέφθηκε στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου τα χωριά Τρανόβαλτο, Μικρόβαλτο, Ελάτη, Κρανίδια, Πλατανόρεμα, Καστανιά και Λάβα του Δήμου Σερβίων

Διαβάστε περισσότερα »
ΥΠΕΣ: Μειώνονται τα πρόστιμα για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας (τροπολογία)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΣ: Μειώνονται τα πρόστιμα για παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας (τροπολογία)

Μειώνονται τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε συνδυασμούς και υποψηφίους των εκλογών για την ανάδειξη των δημοτικών και περιφερειακών αρχών για πλημμέλειες που αφορούν στις εκλογικές δαπάνες με αναδρομική ισχύ από

Διαβάστε περισσότερα »
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Κύριος παράγοντας ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Κύριος παράγοντας ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής.

Πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, η εκδήλωση του τμήματος μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοζάνης, με θέμα: Μικρομεσαία επιχείρηση: κύριος παράγοντας ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Στην εκδήλωση μίλησαν

Διαβάστε περισσότερα »
K.Bελόπουλος: «Ζητούν οι σιτοπαραγωγοί αγρότες της Εορδαίας έμπρακτη οικονομική στήριξη  από την Πολιτεία για να  ξαναφυτέψουν τα χωράφια τους»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

K.Bελόπουλος: «Ζητούν οι σιτοπαραγωγοί αγρότες της Εορδαίας έμπρακτη οικονομική στήριξη από την Πολιτεία για να ξαναφυτέψουν τα χωράφια τους»

«Ζητούν οι σιτοπαραγωγοί αγρότες της Εορδαίας έμπρακτη οικονομική στήριξη  από την Πολιτεία για να  ξαναφυτέψουν τα χωράφια τους»   Κύριε Υπουργέ,   Σύμφωνα με ενημέρωση από αγρότες της Εορδαίας και

Διαβάστε περισσότερα »
Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Στο πλαίσιο των εξορμήσεων της προς την περιφέρεια και ενόψει του 1ου Συνεδρίου της η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ( www.sopro.gr ) θα πραγματοποιήσει συνάντηση φίλων και συναγωνιστών, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida