Παρασκευή Βρυζίδου: 3.400 θέσεις εργασίας στη Δυτική Μακεδονία το επόμενο διήμερο

Παρασκευή Βρυζίδου: 3.400 θέσεις εργασίας στη Δυτική Μακεδονία το επόμενο διήμερο

Περιεχόμενο

Παρασκευή Βρυζίδου: 3.400 θέσεις εργασίας στη Δυτική Μακεδονία το επόμενο διήμερο

→ Η ΠΕ Κοζάνης την παρούσα χρονική στιγμή, στην προετοιμασία της για τη μετάβαση, πρέπει να δημιουργήσει άμεσα νέες θέσεις εργασίας μέχρι την ολοκλήρωση των επενδυτικών προγραμμάτων.

→ Την ανάγκη αυτή δηλώσαμε στον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη και με προσωπική μου επιστολή, στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Στο επόμενο διήμερο θα ανακοινωθεί η δημιουργία 3.400 θέσεων εργασίας στη Δυτική Μακεδονία, με ποσοστό επιχορήγησης από 75% μέχρι 100%, ανάλογα με την κατηγορία ανέργου, χωρίς ηλικιακό περιορισμό.

→ Σίγουρα, η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει, εκτός από πολλές θέσεις εργασίας και νέα πνοή στις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

15/11/2021

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !