Όλγα Γεροβασίλη: Μήνυση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση παρακολουθήσεων

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Όλγα Γεροβασίλη: Μήνυση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση παρακολουθήσεων

Όλγα Γεροβασίλη: Μήνυση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση παρακολουθήσεων


Όλγα Γεροβασίλη: Αναμένεται να συναντηθεί με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Μήνυση στον Άρειο Πάγο καταθέτει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη  το πρωί της Πέμπτης για την υπόθεση παρακολουθήσεων.

Σημειώνεται ότι το όνομά της κυρίας Γεροβασίλη είχε συμπεριληφθεί στον κατάλογο των 33 προσώπων που δημοσίευσε την περασμένη Κυριακή το Documento, και σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν στόχοι του κακόβουλου λογισμικού Predator.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναμένεται να συναντηθεί με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση έχει καταθέσει και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος, επίσης, είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από το κακόβουλο λογισμικό.

Δύο προϋποθέσεις για να έρθουν όλα στο φως

Εάν ο πρωθυπουργός επιθυμεί να νοηματοδοτήσει το «όλα στο φως» στο θέμα των υποκλοπών πρέπει να κάνει δύο πράγματα, σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη:

  1. Να άρει την νομοθετική ρύθμιση που έφερε σύμφωνα με την οποία οι πολίτες δεν έχουν το δικαίωμα να ενημερώνονται από την ΑΔΑΕ με το πέρας της περιόδου παρακολούθησής τους, και
  2. Να άρει το απόρρητο, πράγμα που ζήτησε και η εξεταστική επιτροπή Ευρωκοινοβουλίου.

«Με αυτές τις δύο προϋποθέσεις μπορούν να έλθουν όλα στο φως. Αλλιώς πρόκειται για συγκάλυψη. Και η συγκάλυψη είναι συνενοχή», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κ. Γεροβασίλη απάντησε επίσης καταφατικά στην ερώτηση κατά πόσον θεωρεί ότι παρακολουθείται από τον κ. Μητσοτάκη». «Ούτε τα υπάρχοντα στοιχεία, ούτε τα γεγονότα και οι συνεχείς εξελίξεις ούτε ο συγκεντρωτισμός Μητσοτάκη, ούτε η έως τώρα διαχείριση του θέματος των υποκλοπών, ούτε φυσικά η ιδιότητά του ως πρωθυπουργού επιτρέπουν χώρο για δικαιολογίες και ελαφρυντικά», πρόσθεσε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!