Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Πασσαλίδης σε γειτονιές της Πτολεμαΐδας – «Η Εορδαία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, μηνύματα νίκης την Κυριακή»

Κώστας Πασσαλίδης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σε γειτονιές της Πτολεμαίδας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Πασσαλίδης, ο οποίος επισκέφθηκε καφενεία και καφέ-μπαρ της πρωτεύουσας της Εορδαίας, συζητώντας με δεκάδες κόσμου όλων των ηλικιών, τρεις ημέρες πριν από τις κρίσιμες κάλπες της ερχόμενης Κυριακής.
 Ο Κώστας Πασσαλίδης άκουσε με προσοχή της επισημάνεις, τις θέσεις και προτάσεις, ακόμη και την εποικοδομητική κριτική των συμπολιτών του για μια σειρά θεμάτων, δείγμα της εμπιστοσύνης που δείχνουν να έχουν προς το πρόσωπό του οι δημότες της Πτολεμαϊδας, με τον ίδιο να δεσμεύεται πως, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι πάντα «παρών» στα προβλήματα της περιοχής και στην καθημερινότητα των πολιτών.
«Η Εορδαία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, με μηνύματα νίκης την Κυριακή», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής, εκφράζοντας την πεποίθηση πως ««Την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε πρώτο κόμμα. Τη Δευτέρα θα έχουμε κυβέρνηση».
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Πασσαλίδης σε γειτονιές της Πτολεμαΐδας – «Η Εορδαία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, μηνύματα νίκης την Κυριακή» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Πασσαλίδης σε γειτονιές της Πτολεμαΐδας – «Η Εορδαία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, μηνύματα νίκης την Κυριακή» Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Πασσαλίδης σε γειτονιές της Πτολεμαΐδας – «Η Εορδαία στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, μηνύματα νίκης την Κυριακή»
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...