Ο Νίκος Τόσκας θέλει στον ΣΥΡΙΖΑ δεξιούς και εθνικιστές!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Ο Νίκος Τόσκας θέλει στον ΣΥΡΙΖΑ δεξιούς και εθνικιστές!

Ο Νίκος Τόσκας θέλει στον ΣΥΡΙΖΑ δεξιούς και εθνικιστές!

Πολύπλευρη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί ο Νίκος Τόσκας, προτείνοντας «να ανοίξει» και σε δεξιούς που βρίσκουν κοινά σημεία ως προς τα συμφέροντά τους στις εξαγγελίες της Αριστεράς ή ακόμη και σε «έντιμους εθνικιστές» και θρησκευόμενους. «Τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν όλα, ακόμη και μαζί με τα αγκάθια, αλλά την ίδια εποχή» αναφέρει σε άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στην κομματική «Αυγή», ο πρώην υπουργός Αμυνας, ταράζοντας τα στάσιμα κομματικά νερά.

«Έχουν μερικοί την αντίληψη ότι οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν “αριστερή” πρωτοπορία και “αριστερή” μάζα. Ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε ριζοσπαστικές αλλαγές χωρίς να έχεις καθαρότητα στις γραμμές σου» σημειώνει εισαγωγικά και προσθέτει: «Μακάρι να είχαμε κοινωνίες με καθαρότητα αντίληψης. Μέχρι τότε είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τις μάχες απέναντι στα συμφέροντα και στις προκαταλήψεις». Κάνοντας μια γραφική αναφορά από τον Δον Κιχώτη και τον… Σάντσο Πάντζα μέχρι τον Βελουχιώτη, σημειώνει: «Και άλλοι ξεκίνησαν μόνοι. Και ο Άρης όταν ξεκίνησε το αντάρτικο σχεδόν μόνος ήταν. Μάζεψε γύρω του κάθε καρυδιάς καρύδι».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

 

πηγή

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!