Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ο Νίκος Τόσκας θέλει στον ΣΥΡΙΖΑ δεξιούς και εθνικιστές!

Ο Νίκος Τόσκας θέλει στον ΣΥΡΙΖΑ δεξιούς και εθνικιστές!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο Νίκος Τόσκας θέλει στον ΣΥΡΙΖΑ δεξιούς και εθνικιστές!

Πολύπλευρη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί ο Νίκος Τόσκας, προτείνοντας «να ανοίξει» και σε δεξιούς που βρίσκουν κοινά σημεία ως προς τα συμφέροντά τους στις εξαγγελίες της Αριστεράς ή ακόμη και σε «έντιμους εθνικιστές» και θρησκευόμενους. «Τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν όλα, ακόμη και μαζί με τα αγκάθια, αλλά την ίδια εποχή» αναφέρει σε άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στην κομματική «Αυγή», ο πρώην υπουργός Αμυνας, ταράζοντας τα στάσιμα κομματικά νερά.

«Έχουν μερικοί την αντίληψη ότι οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν “αριστερή” πρωτοπορία και “αριστερή” μάζα. Ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις σε ριζοσπαστικές αλλαγές χωρίς να έχεις καθαρότητα στις γραμμές σου» σημειώνει εισαγωγικά και προσθέτει: «Μακάρι να είχαμε κοινωνίες με καθαρότητα αντίληψης. Μέχρι τότε είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τις μάχες απέναντι στα συμφέροντα και στις προκαταλήψεις». Κάνοντας μια γραφική αναφορά από τον Δον Κιχώτη και τον… Σάντσο Πάντζα μέχρι τον Βελουχιώτη, σημειώνει: «Και άλλοι ξεκίνησαν μόνοι. Και ο Άρης όταν ξεκίνησε το αντάρτικο σχεδόν μόνος ήταν. Μάζεψε γύρω του κάθε καρυδιάς καρύδι».

 

 

 

πηγή

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida