Νέα κυβέρνηση: Οι αναβαθμίσεις & η μετακίνηση – Μια ΟΝΝΕΔίτισσα & ένας ΠΟΤΑΜΙσιος

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Νέα κυβέρνηση : Αναβαθμίσεις τεσσάρων μελών της προηγούμενης κυβέρνησης και μία μετακίνηση περιλαμβάνει ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα: Αναβαθμίστηκαν: -Κώστας Σκρέκας: Από υφυπουργός Κοινής Αγροτικής Πολιτικής σε Περιβάλλοντος και Ενέργειας. -Μάκης Βορίδης: Από υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε υπουργός Εσωτερικών. -Στέλιος Πέτσας: Από υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης. -Θόδωρος Λιβάνιος: Από υφυπουργός Αυτοδιοίκησης και Εκλογών σε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Μετακινήθηκε: -Σοφία Ζαχαράκη: Από υφυπουργός Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής υφυπουργός Τουρισμού, Αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού. Η ΟΝΝΕΔίτισσα και ο ΠΟΤΑΜΙσιος Παράλληλα αναβαθμίστηκαν σε υφυπουργούς από γενικοί γραμματείς: -Η ΟΝΝΕδίτισσα Μαρία Συρεγγέλα, από γενική γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για την δημογραφική πολιτική και την οικογένεια. -Ο «Ποταμίσιος» Νικόλας Γιατρομανωλάκης, από Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού σε υφυπουργός, Αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού.

Νέα κυβέρνηση : Αναβαθμίσεις τεσσάρων μελών της προηγούμενης κυβέρνησης και μία μετακίνηση περιλαμβάνει ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα:

Αναβαθμίστηκαν:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

-Κώστας Σκρέκας: Από υφυπουργός Κοινής Αγροτικής Πολιτικής σε Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

-Μάκης Βορίδης: Από υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε υπουργός Εσωτερικών.

-Στέλιος Πέτσας: Από υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης.

-Θόδωρος Λιβάνιος: Από υφυπουργός Αυτοδιοίκησης και Εκλογών σε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ

Μετακινήθηκε:

-Σοφία Ζαχαράκη: Από υφυπουργός Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής υφυπουργός Τουρισμού, Αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού.

Η ΟΝΝΕΔίτισσα και ο ΠΟΤΑΜΙσιος

Παράλληλα αναβαθμίστηκαν σε υφυπουργούς από γενικοί γραμματείς:

-Η ΟΝΝΕδίτισσα Μαρία Συρεγγέλα, από γενική γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για την δημογραφική πολιτική και την οικογένεια.

-Ο «Ποταμίσιος» Νικόλας Γιατρομανωλάκης, από Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού σε υφυπουργός, Αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...