Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Νέα κυβέρνηση: Οι αναβαθμίσεις & η μετακίνηση – Μια ΟΝΝΕΔίτισσα & ένας ΠΟΤΑΜΙσιος

Νέα κυβέρνηση : Αναβαθμίσεις τεσσάρων μελών της προηγούμενης κυβέρνησης και μία μετακίνηση περιλαμβάνει ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα: Αναβαθμίστηκαν: -Κώστας Σκρέκας: Από υφυπουργός Κοινής Αγροτικής Πολιτικής σε Περιβάλλοντος και Ενέργειας. -Μάκης Βορίδης: Από υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε υπουργός Εσωτερικών. -Στέλιος Πέτσας: Από υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης. -Θόδωρος Λιβάνιος: Από υφυπουργός Αυτοδιοίκησης και Εκλογών σε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Μετακινήθηκε: -Σοφία Ζαχαράκη: Από υφυπουργός Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής υφυπουργός Τουρισμού, Αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού. Η ΟΝΝΕΔίτισσα και ο ΠΟΤΑΜΙσιος Παράλληλα αναβαθμίστηκαν σε υφυπουργούς από γενικοί γραμματείς: -Η ΟΝΝΕδίτισσα Μαρία Συρεγγέλα, από γενική γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για την δημογραφική πολιτική και την οικογένεια. -Ο «Ποταμίσιος» Νικόλας Γιατρομανωλάκης, από Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού σε υφυπουργός, Αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Νέα κυβέρνηση : Αναβαθμίσεις τεσσάρων μελών της προηγούμενης κυβέρνησης και μία μετακίνηση περιλαμβάνει ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα:

Αναβαθμίστηκαν:

-Κώστας Σκρέκας: Από υφυπουργός Κοινής Αγροτικής Πολιτικής σε Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

-Μάκης Βορίδης: Από υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε υπουργός Εσωτερικών.

-Στέλιος Πέτσας: Από υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης.

-Θόδωρος Λιβάνιος: Από υφυπουργός Αυτοδιοίκησης και Εκλογών σε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ

Μετακινήθηκε:

-Σοφία Ζαχαράκη: Από υφυπουργός Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής υφυπουργός Τουρισμού, Αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού.

Η ΟΝΝΕΔίτισσα και ο ΠΟΤΑΜΙσιος

Παράλληλα αναβαθμίστηκαν σε υφυπουργούς από γενικοί γραμματείς:

-Η ΟΝΝΕδίτισσα Μαρία Συρεγγέλα, από γενική γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για την δημογραφική πολιτική και την οικογένεια.

-Ο «Ποταμίσιος» Νικόλας Γιατρομανωλάκης, από Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού σε υφυπουργός, Αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida