Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μέτωπο Νίκης: ”Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, τον οποίο ψήφισαν όλοι μαζί στην βουλή παραβιάζει το Εθνικό Δίκαιο, το Σύνταγμα της χώρας και τις διεθνείς συμβάσεις”

Μέτωπο Νίκης: ''Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, τον οποίο ψήφισαν όλοι μαζί στην βουλή παραβιάζει το Εθνικό Δίκαιο, το Σύνταγμα της χώρας και τις διεθνείς συμβάσεις''

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μέτωπο Νίκης: ”Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, τον οποίο ψήφισαν όλοι μαζί στην βουλή παραβιάζει το Εθνικό Δίκαιο, το Σύνταγμα της χώρας και τις διεθνείς συμβάσεις”

Είναι ηχηρό το πολιτικό «χαστούκι» από χώρες στον «πατέρα» του πιστοποιητικού εμβολιασμού που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς η μία χώρα μετά την άλλη το ανακαλούν.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, τον οποίο ψήφισαν όλοι μαζί στην βουλή παραβιάζει το Εθνικό Δίκαιο, το Σύνταγμα της χώρας και τις διεθνείς συμβάσεις.

Οι μνημονιακοί δικτάτορες θα πρέπει να μάθουν, ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε ιατρική πράξη στον άνθρωπο χωρίς την συναίνεση του και ιδίως με πειραματικά προϊόντα εταιρειών οι οποίες έκαναν δωρεές σε μέλη της περίφημης ακαταδίωκτης επιτροπής διορισμένων τηλεγιατρών.

Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι βάσει ψηφίσματος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο οποίο η Ελλάδα ψήφισε υπέρ, ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός στις χώρες μέλη της ΕΕ.

Να γνωρίζουν, ότι στην πρώην χώρα έχει καταλυθεί το Κράτος Δικαίου και η Δικαιοσύνη δεν υπερασπίζεται τους πολίτες της και το Σύνταγμα.

Να γνωρίζουν, ότι η Ένωση Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων με ομόφωνο ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών, έχει αποπεμφθεί με Grexit με βαρύτατες καταγγελίες από τους Ευρωπαίους δικαστές για κατάλυση του κράτους δικαίου στη χώρα.

Να γνωρίζουν, ότι πλέον, ούτε η Νομοθετική, ούτε η Εκτελεστική, ούτε η Δικαστική εξουσία, ούτε οι Σύλλογοι, ούτε οι Ενώσεις και τα Συνδικάτα είναι ικανά να τους προστατεύσουν.

Έτσι, επαφίεται στον πατριωτισμό του κάθε Έλληνα η τήρηση του Συντάγματος και η αποκατάσταση του πολιτεύματος, όπως ακριβώς ορίζεται στο άρθρο 120.

Πλέον, είναι θέμα επιβίωσης ατομικής και εθνικής, καθώς πρόκειται για καθαρή Γενοκτονία των Ελλήνων.

 

Ραχήλ Μακρή 

Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

2 Απαντήσεις

  1. Είμαι νοσηλεύτρια στο Ηράκλειο Κρήτης. Δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο γιατί δεν εμπιστεύομαι ούτε κυβερνήσεις ούτε φαρμακευτικές. Έχω υποστεί μπούλινγκ από τους συναδέλφους μου απειλές από το διευθυντή μας. Και τώρα αισθάνομαι ότι με βιάζουν. Ή θα εμβόλιαστεις ή θα πεθάνεις από την πείνα. Είμαι μόνη μου κι ο μόνος πόρος διαβίωσης μου είναι ο μισθός μου. Είμαστε πολλοί φοβόμαστε περισσότερο το εμβόλιο από ότι τον ιό. Αισθανόμαστε μόνοι μας και χρειαζόμαστε βοήθεια.. αισθανόμαστε ότι αν το κάνουμε ξεπουλάμε την αξιοπρέπειά μας την ελευθερία μας την τιμή μας για να επιβιώσουμε. Πώς θα ζήσουμε? Ακόμη και αν επιβιώσουμε…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida