Μ. Παπαδόπουλος: Οι αποζημιώσεις για τους δικαιούχους παραγωγούς κρόκου καταβάλλονται από σήμερα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Οι αποζημιώσεις για τους δικαιούχους παραγωγούς κρόκου καταβάλλονται από σήμερα.

 

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

Το ΦΕΚ με την ΑΠΟΦΑΣΗ χορήγησης ενίσχυσης κρόκου δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως και οι δικαιούχοι παραγωγοί αποζημιώνονται από σήμερα.

 

Μιχάλης Παπαδόπουλος Υφυπουργός Μεταφορών και Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης: « Έτσι στηρίζουμε τον τόπο μας. Μιλάμε με τα έργα μας»

  Συνεχίζουμε μαζί με Αξιοπιστία και Δύναμη!!!

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλος: Οι αποζημιώσεις για τους δικαιούχους παραγωγούς κρόκου καταβάλλονται από σήμερα. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Μ. Παπαδόπουλος: Οι αποζημιώσεις για τους δικαιούχους παραγωγούς κρόκου καταβάλλονται από σήμερα.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...