ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Κοζάνη: Καμιά εξέλιξη στην μετεγκατάσταση της Ακρινής.

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον προβληματισμό του έθεσε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης σε ότι αφορά στην μετεγκατάσταση της Ακρινής, ενημερώνοντας το σώμα κατά την διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου και σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του Υπουργού  Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη. Ο κ. Ιωαννίδης έκανε λόγο για εμπαιγμό του Υπουργείου και της ΔΕΗ ΑΕ, στο θέμα της μετεγκατάστασης, καθώς όπως υπογράμμισε παρ ότι υπήρξαν δεσμεύσεις στο παρελθόν δεν φαίνεται να προχωρά τίποτα και με την αγωνία των κατοίκων δικαιολογημένα πλέον να αναζητούν λύσεις και την αλήθεια για το τι μέλλει γενέσθαι.

Για  παρατεταμένη κοροϊδία έκανε λόγο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Λάζαρος Μαλούτας, καθώς όπως υπογράμμισε δεν υπήρξε καμιά πρωτοβουλία τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ έχει κατατεθεί η μελέτη προκειμένου να προχωρήσει η ΔΕΗ στη σύνταξη και έκδοση πρότασης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος του σχετικού προεδρικού διατάγματος για τη μετεγκατάσταση του οικισμού της Ακρινής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί στην Ακρινή, προκειμένου να συζητηθεί  ενώπιον των κατοίκων της περιοχής.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida