Κοζάνη: Επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη, το Φεβρουάριο, στη Σιάτιστα

Περιεχόμενο

Μέσα  στον Φεβρουάριο, αναμένεται  να επισκεφθεί το Νομό Κοζάνης, ο  Υπουργός Ανάπτυξης  Άδωνις  Γεωργιάδης, προσκεκλημένος  σε ειδική εκδήλωση του  Ε.Β.Ε  της Π.Ε  Κοζάνης, η  οποία  θα πραγματοποιηθεί στη Σιάτιστα.

Αυτό αποφασίσθηκε κατά  την πρόσφατη συνάντηση του Προέδρου του Ε.Β.Ε Κοζάνης Νίκου Σαρρή  με τον Υπουργό Ανάπτυξης , όπου παρουσία και μελών της  διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου , υπήρξε συζήτηση για  σειρά θεμάτων της περιοχής, με επίκεντρο  την  απολιγνιτοποίηση και την  στήριξη της Δυτ. Μακεδονίας,  ενόψει της μεταλιγνιτικής περιόδου.

Η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης στην περιοχή θα προσδιορισθεί τις επόμενες ημέρες και όπως τόνισε στην  ΕΡΤ Κοζάνης ο κ. Σαρρής, «αναμένεται να αποσαφηνισθούν οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, με τις οποίες θα κινηθεί η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνεται  για την Δυτ. Μακεδονία».

Στην πρόσφατη συνάντηση στο Υπουργείο, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε  της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ζήτησε επίσης  την στήριξη και συνδρομή του κ. Γεωργιάδη, για την επίσπευση  έκδοσης της άδειας υλοτόμησης , σχετικά με την εξόρυξη του μαρμάρου, η οποία ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους μαρμαράδες του Τρανοβάλτου Κοζάνης .

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης  Μαυρίδης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !