ΚΙΝΑΛ: Εγκαινιάζει το Ψηφιακό Κόμμα – Τι προβλέπεται

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για το κόστος διαβίωσης.

ΚΙΝΑΛ: Εγκαινιάζει το Ψηφιακό Κόμμα – Τι προβλέπεται

 

Τη σχετική εισήγηση για την εξέλιξη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε Ψηφιακό Κόμμα ενέκρινε η Κεντρική Επιτροπή. Τι προβλέπει για τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εγκαινιάζει το Ψηφιακό Κόμμα, που μέσα από τα ανθρωποκεντρικά του χαρακτηριστικά εξελίσσεται από ένα εργαλείο ψηφιακής διακυβέρνησης σε μια πλατφόρμα της Ψηφιακής Κοινωνίας.

Η σχετική εισήγηση έγινε και εγκρίθηκε στη συνεδρίαση της Κ.Ε και όπως αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα «θα ανήκει σε όλους τους πολίτες και τα μέλη. Δίνει ρόλο και λόγο στην κοινωνία. Η φωνή όλων των πολιτών και των αποδήμων ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου ή γεωγραφικής τοποθεσίας μέσω του Διαδικτύου θα ακούγεται στη Βουλή, στις πόλεις και στους χώρους δράσης, που έχει παρουσία το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και θα υποστηρίξει στην πράξη την Αυτοοργάνωση του κόμματος».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!