ΚΙΝΑΛ: Άνοιξαν οι κάλπες για τον β’ γύρο ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Παπανδρέου

ΚΙΝΑΛ: Άνοιξαν οι κάλπες για τον β’ γύρο ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Παπανδρέου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΚΙΝΑΛ: Άνοιξαν οι κάλπες για τον β’ γύρο ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Παπανδρέου

 

Κάλεσμα στους 270.000 πολίτες που βρέθηκαν στην κάλπη του Κινήματος Αλλαγής την προηγούμενη Κυριακή απευθύνουν οι δύο μονομάχοι, προκειμένου να προσέλθουν και σήμερα στις κάλπες του β’ γύρου για την εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα.

 

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτές για δώδεκα ώρες ως τις επτά το απόγευμα, εκτός αν χρειαστεί λόγω προσέλευσης να δοθεί περαιτέρω παράταση, όπως έγινε και την προηγούμενη Κυριακή.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, πλην όμως δεν δεσμεύονται από το πού ψήφισαν. Αντίθετα, μπορούν να επιλέξουν όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμούν μεταξύ των 840 (822 στην Ελλάδα και 18 σε έντεκα χώρες του εξωτερικού) που θα λειτουργήσουν.

Στον β’ γύρο δεν προβλέπεται η καταβολή οποιουδήποτε ποσού, ενώ στο ψηφοδέλτιο που θα πάρουν στα χέρια τους θα υπάρχουν μόνο δύο ονόματα, αυτά του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου.

Μπορούν να βάλουν μέχρι έναν σταυρό δίπλα στο όνομα του υποψηφίου που προτιμούν. Αν δεν υπάρχει σταυρός, το ψηφοδέλτιο θεωρείται λευκό, ενώ αν υπάρχουν περισσότεροι από έναν σταυροί ή άλλα σημάδια πάνω στο ψηφοδέλτιο, θεωρείται άκυρο.

Λόγω πανδημίας, υπενθυμίζεται ότι μπορεί να εισέρχεται ένας μόνο ψηφοφόρος κάθε φορά στο εκλογικό κέντρο, φορώντας απαραιτήτως μάσκα και αφού κάνει χρήση αντισηπτικού, ενώ οι άνθρωποι που θα βρίσκονται επί ώρες στο εκλογικό κέντρο (μέλη της εφορευτικής επιτροπής, εκπρόσωποι υποψηφίων κ.ο.κ.) υποχρεούνται να φέρουν είτε πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού, είτε αρνητικό διαγνωστικό τεστ, 48ώρου αν πρόκειται για rapid test ή 72 ωρών αν πρόκειται για pcr test.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida